Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'nın sevilen valisi, Isparta'ya atandı; 'İade-i İtibar' yorumu…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi'nde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak görevine devam ederken, eski vali Abdullah Erin Isparta'ya atandı. Erin'in Isparta Valiliği'ne atanması, hem Şanlıurfa'da hem de Isparta'da büyük yankı uyandırdı. Şanlıurfa'da karışık ve sorunlu bir dönemde göreve başlayan Erin, 5 yıl boyunca başarılı çalışmalarıyla takdir toplamıştı. Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Erin'in Isparta'ya atanması, "iade-i itibar" olarak değerlendirilirken kamuoyunda bu durum memnuniyetle karşılandı.
Hikmet Erbilgin'den sert cevap!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, orman yangınlarına müdahale konusunda CHP'den gelen eleştirilere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin'den o sözlere cevap gecikmedi.
Kastamonu köylüsünün derdi bitmiyor!.. Tarlaya gidemez oldular
Küre ilçesinde yaşayan vatandaşlar, popülasyonu artan domuzların verdiği zarar sebebiyle tarlalarını ekemez hale geldi. 
Ziraat Bankası alıyor! Kaçırmayın…
İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısı istihdam edecektir.
Acı haber!.. Şehidimiz var
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu.
Baltacı: “Seçimden önce bütçenin yüzde 90'ı harcanmış”
“2024 yılı bütçesinde yanlış hatırlamıyorsam 44 milyon gibi bir Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bütçe hesaplanmış. Bunun yüzde 90'ı maalesef ki 31 Mart 2024 seçimlerinden önce harcanmış bitirilmiş. Bizden sonrasına bir şey kalmasın demişler”
Kaza geçirdi yine de sazdan vazgeçmedi!
Kastamonulu Mehmet Tekeli, çocuk yaşta başladığı saz yapımcılığına Kastamonu'da devam ediyor. 'İşin tozunu yutmaya 7 yaşında başladım' diyen Tekeli, babasının yanında başladığı meslek hayatını bugün de büyük bir özveriyle sürdürüyor. Tekeli, saz yaparken geçirdiği bir kaza sonucu parmaklarını kaybetse de saz yapımını bırakmadı.
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Kastamonu’da konut satışları çakıldı
İL GENELİNDE OCAK AYI KONUT SATIŞLARI YÜZDE 26,6 AZALDI
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Park ve Bahçeler'in çalışanları kadroya geçti!
"Belediye Başkanı Vidinlioğlu, Personel Limited Şirketi kadrosuna geçişte çalışanlarla bir araya geldi
Kastamonu, gücüne güç katıyor! Bu proje ile dünya tanıyacak
Düzenlenen iş birliği sözleşmesi ile Türkiye'den Kastamonu, Bursa ve Eskişehir uluslararası düzeyde tanıtılacak
İstanbul Atatürk Havalimanı; Kastamonululara kaldı
Kastamonulular, İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda buluşacak.
Milyonların beklediği haber!.. Devlet alacaklarından vazgeçiyor
AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Kastamonu Üniversitesi'nde KHALID heyecanı
Kastamonu Üniversitesi’nde Endonezya Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından Bartın, Karabük ve Kastamonu’da eğitim gören toplam 81 Endonezyalı öğrencinin katılımı ile Kastamonu Harika Olimpiyat Etkinliği, (KHALID) düzenlendi.