Arama
Arama Sonuçları
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Kastamonu Üniversitesi’ne 20 Milyon TL destek!
Kastamonu Üniversitesi’nde 25 Ocak 2024 Perşembe günü Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı’nın katılımı ile “Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Kastamonu Üniversitesine Genel Bakış” konferansı düzenlendi.
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
“Kastamonu, mahkum edilemez”
Kastamonu'daki ulaşıma getirilen zamlar hakkında CHP İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin; "Böylesi fahiş zamları da doğru bulmadığımızı belirtmemiz gerekiyor. Esnafımızın mağdur olduğunu düşünüyorsa, öğrencilerimizin ulaşımıyla ilgili sübvanse yoluna gidebilir. Ulaşımın bir tarafında kamunun yani belediyenin olduğu bir modele ihtiyaç var. Kastamonu sadece özel halk otobüslerine mahkûm edilemez. Ulaşımın bir köşesinde ana aktör olarak belediye acilen rol almalıdır" ifadelerine yer verdi.
Türk çimento sektörü, 2024'te ihracat artışı hedefliyor
ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Türk çimento sektörü olarak döngüsel ekonomiye katkı sağlamayı ve çevresel sürdürülebilirliği odaklarına aldıklarını belirterek, "Bu kapsamda alternatif yakıt kullanımı, enerji verimliliği, yenilenebilir enerji alanında somut adımlar atıyor, yatırımlar gerçekleştiriyoruz." dedi.
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
AK Parti'de kongreler ertelendi
AK Parti, yerel seçimlere mevcut teşkilat yapılanmaları ile gidecek.
Üniversite'de 15 Temmuz'un dini travmaları ele alındı
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tarafından "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Hain Yapılanmanın Toplumdaki Dini Travmaları" paneli gerçekleştirildi.
Depremzedelere 500 bin lira hibe ve kredi desteği
Bakan Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi çerçevesinde kendi yapısını yerinde inşa edecek afetzedelere konutlar için 500 bin lira, iş yerleri için 250 bin lira hibe verileceğini belirtti.
Ahmet Acar kimdir? EGM Personel Daire Başkanı Ahmet Acar oldu
Ahmet Acar, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Daire Başkanı olmasının ardından araştırılan isim olmaya başladı. İçişleri Bakanlığı'na Ali Yerlikaya'nın getirilmesi ve Emniyet Genel Müdürü'nün değişmesi gibi pek çok gelişmenin yaşandığı son dönemde, Personel Daire Başkanlığı'na da atama gerçekleştirildi. Peki, EGM'nin yeni Personel Daire Başkanı Ahmet Acar kimdir? İşte, o detaylar
Tosya Belediyesi’nden Karadeniz rekoru
Tosya Belediyesi, park ve bahçelerde vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermeyi hedefleyerek ürettiği dekoratif kamelyalarla ilçe bazında Karadeniz bölgesi rekoru kırdı.
Bilinmeyenleriyle bir istihbaratçı: Hakan Fidan…
14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Cumartesi günü yeni kabineyi duyurmuştu.
Mergüze’den İhsangazi’ye
Ilgaz Dağı’nın kuzey yamaçlarına (eteklerine) kurulan Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Kastamonu’ya bağlı 384 kilometrekare yüz ölçümüne sahip bir ilçe olan İhsangazi’nin serüveni...
MHP İl Başkanı Şahin'den çok sert seçim değerlendirmesi...
MHP İl Başkanı Emre Şahin, yaptığı basın açıklamasında çok sert konuştu. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Kastamonu’da yaşanılan hüsranın ardından değerlendirmelerde bulunan Şahin, ‘’ ’Kendini kaf dağlarında görenler biz değil, ben diyenlerin partimize verdiği zararlar ortadadır’’ dedi.
Kemal Derviş hayatını kaybetti
Eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş, 74 yaşında hayatını kaybetti. ABD'de yaşayan Derviş, parkinson tedavisi görüyordu.
Cide Belediyesi'nin borcu 3 milyon TL
Cide Belediyesi Mayıs Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Cide Belediye Başkanı Eşref Mutlu, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alarak Belediyenin borçlanma konusuna değindi.
Maranki’den dikkat çeken yazı: ‘Dikkat petrol çıkabilü Kastamonu!'
İnebolulu yazar Ahmet Maranki, Kastamonu başta olmak üzere bölgedeki enerji potansiyeli hakkında dikkat çekici bir köşe yazısı yazdı.
‘Başkanlığıma mâl olsa bile bu davadan dönmem’
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın ilçede rekor bir oy alması için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, "Belediye başkanlığımı kaybedeceğimi bilsem dahi bu davadan dönmem" dedi.
‘Para kazanalım, zaman geçirelim diye gelmedik’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi İsmail Dikmenli Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
İmar affı gündemden çıkarılsın!
Türkiye Müteahhitler Birliği, 2023'ün ilk çeyreğine ilişkin hazırladığı "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda sektördeki denetim sistemi mekanizmalarının güçlendirilmesine dikkat çekti."Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, aksine müeyyidelerin caydırıcı olması sağlanmalıdır." dedi.
Oruç tutmanın iç organlara faydası... l Dr. Yurdakul'dan açıklama
Psikoterapist ve iç hastalıkları uzmanı Dr. Selin Yurdakul, oruç tutanlarda beynin yenilendiği ve strese karşı dayanıklılığın arttığını söyledi.
kastamonuentegre.com yenilendi
Kastamonu Entegre, kurumsal web sitesini yeniledi. Modern ve yenilikçi tasarımıyla kullanıcı dostu bir deneyim sunan kastamonuentegre.com, sanal gerçeklik uygulaması “Sen Tasarla” ve bölge bazlı dil seçenekleriyle sektörde yeni bir sayfa açıyor.
“Karşılığı bu değil” deyip İYİ Parti ‘den istifa etti
İYİ Parti 28. Dönem Erzurum Milletvekili 6. sıra adayı Esra Akpınar milletvekili adaylından istifa etti.
‘Ligin anahtarı gol yememek’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Hasan Doğan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
‘Nihai kararı verecek olan YSK’dır’
Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık belgeleri, Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi.
Bozkurt’un yarısı yenilendi
>>>649 konut, 123 işyeri, sanayi sitesi ve altyapısı yeniden inşa edilen Bozkurt'taki çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakam Murat Atıcı; "Neredeyse yok olmuş bir ilçeyi yeni baştan, devletin gücüyle, AFAD’ımızla, Çevre Şehircilik Bakanlığı’mızla inşa ettik" dedi. Selde evi ve dükkanı yıkılan selzede ise; “Devletimiz büyüklüğünü gösterip, Bozkurt gibi deprem bölgelerini de yeniden inşa edecektir”