MHP İl Başkanı Şahin'den çok sert seçim değerlendirmesi...;

MHP İl Başkanı Şahin'den çok sert seçim değerlendirmesi...

MHP İl Başkanı Emre Şahin, yaptığı basın açıklamasında çok sert konuştu. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Kastamonu’da yaşanılan hüsranın ardından değerlendirmelerde bulunan Şahin, ‘’ ’Kendini kaf dağlarında görenler biz değil, ben diyenlerin partimize verdiği zararlar ortadadır’’ dedi....

Seçim süresi boyunca çalışmalarına destek veren tüm dava arkadaşlarına teşekkür eden İl Başkanı Emre Şahin, ‘’Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi, ülke genelinde seçimden başarıyla çıkmıştır. Kastamonu özelinde yaşadığımız bu olumsuzluktan dolayı Kastamonu İl Başkanlığı olarak sandık sandık sonuçları değerlendirmiş olup eksikliklerimiz, hatalarımız teşkilatımız tarafından masaya yatırılmıştır’’ dedi.

İl Başkanı olarak görevlendirilmelerinin ardından çok kısa bir süre içerisinde yapılandıklarını ve 14 Mayıs seçim sürecine girdiklerini hatırlatan Şahin, ‘’İl başkanlığı olarak bu kısa süre zarfı içerisinde 19 ilçe teşkilat yapılanmalarımız gerçekleştirilmiş, seçim programlarımız, saha çalışmalarımızın bir an evvel sağlıklı bir çalışma ile sağlanabilmesi için çalışmalar kaydedilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu il ve ilçe teşkilatları gece-gündüz saha çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Özellikle yerelde güçlü olduğumuz belediyelerimizin bölgesinde aldığımız sonuçlar enine boyuna incelenmektedir’’ dedi.

 

 

‘’Burada birilerini hedef göstermek teşkilat içi değerlendirilmesi gereken konudur.’’ İfadelerini kullanan Şahin, ‘’Kimsenin bunu yapmaya, teşkilatımızı yıpratmaya hakkı ve haddi yoktur’’ dedi.

Sandıklardan gelen sonuçların önceki seçimlerden buzamana kadar nerelerde hata olduğunu gün yüzüne çıkardığını sözlerine ekleyen Şahin, ‘’Kendini kaf dağlarında görenler biz değil, ben diyenlerin partimize verdiği zararlar ortadadır. Bunlar, yeri zamanı geldiğinde teşkilat içi gerçekleşecek toplatılarımızda ve kongrelerimizde masaya yatırılması gereken konulardır. Sosyal medya hesapları üzerinden değerlendirmelerin partimize bir faydası olmadığı aşikardır. Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarımız ilk günden son güne kadar Cumhur İttifakı çerçevesinde gerçekleşmiştir’’ dedi.

 

Şahin, şöyle devam etti:

‘’Saha çalışmalarımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilebilmesi için mücadele verilmiştir. Şuan itibari ile seçim henüz bitmemiş ve 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim için hazırlık ve planlamalarımızı devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak amacımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde tekrar seçilmesini sağlamaktır. 28 Mayıs seçimlerinin ardından Kastamonu özelindeki oy kayıplarımızın nedenleri ve etkileri enine boyuna değerlendirilecektir. Şunu kimse unutmamalıdır; kimse teşkilatın üzerinde değildir! Alınan oy oranları bunu açık bir şekilde göstermiştir. Hepimizin şapkayı önüne koyup değerlendirmeyi yapması gerekmektedir. Gece-gündüz çalışıp 2024 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kastamonu ve ilçelerinde gereken ne ise yapıp başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum