Arama
Arama Sonuçları
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Ahmet Katar'dan 23 Nisan değerlendirmesi! 'Nihayet'
28. Dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Katar açıklamasında; "Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan’ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumunda kutladık" dedi.
Kastamonu Anaokulu'nda dopdolu 23 Nisan kutlaması!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü Kastamonu'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kastamonu Anaokulu tarafından okul bahçesinde yapılan 23 Nisan kutlaması ise büyük ilgi gördü.
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Kastamonu Gazi'ye koşuyor!
Uzun yılların ardından Kastamonu'da yeniden statta bayram coşkusu yaşanıyor.
‘23 Nisan kaymakamı’ndan düşündüren talimat…
İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamlık koltuğuna oturan öğrenciler, İnebolu Belediyesini telefonla arayarak kanalizasyon ve lağımın denize akıtılmamasını istedi. 
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!
Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Kastamonu'da kadınlardan atak!
Halime Çavuş Kadın Derneği'nin 20 üyesi tarafından oluşturulan bando takımı 3,5 aydır gösteri için çalışıyor Bando takımı, ilk gösterisini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 7 Mart'ta sunacak
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Kastamonu Üniversitesi’ne 20 Milyon TL destek!
Kastamonu Üniversitesi’nde 25 Ocak 2024 Perşembe günü Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı’nın katılımı ile “Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Kastamonu Üniversitesine Genel Bakış” konferansı düzenlendi.
Kastamonu'dan 'DON' manzaraları
Kastamonu, ilginç bir sabaha uyandı. Gece saatlerindeki hafif sağanak yağış, sabah saatlerinde yerini buza bırakırken; Kastamonuluları ise büyük bir sürpriz karşıladı. Onlarca araç kaza yaptı, yüzlerce vatandaş yere düştü ve Kastamonu; son yılların en zorlu sabahlarından birine uyandı.
Zehirlenmenin ardından Kastamonu Valiliği'nden açıklama
Kastamonu’da kaldıkları yurttaki akşam yemeğinden zehirlenen çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı.  Olayla ilgili Kastamonu Valiliğinden açıklama yapıldı.
Kastamonu'dan Türkiye'ye seslendi: 'Ne yapacağımı bilmiyorum'
Kastamonu’nun Araç ilçesinde yaşayan Hamza Çelik isimli vatandaş; aylardır sesini duyurmaya çalışıyor. Farklı medya kanallarına sıkça çıkan ve evine elektrik verilmediğini iddia eden Hamza Çelik, yine ulusal medyanın gündeminde yer aldı.
Kastamonu Üniversitesi öğrencisinden ESC30 başarısı
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Bilimleri anabilim dalı yüksek lisans öğrencisi Hasan Basri Taşkın’ın yürütücülüğünü yaptığı “Judo ile Fit Çocuklar” ERASMUS+ ESC30 projesi Ulusal Ajans tarafından hibe almaya hak kazandı.