Kastamonu'dan Türkiye'ye seslendi: 'Ne yapacağımı bilmiyorum';

Kastamonu'dan Türkiye'ye seslendi: 'Ne yapacağımı bilmiyorum'

Kastamonu’nun Araç ilçesinde yaşayan Hamza Çelik isimli vatandaş; aylardır sesini duyurmaya çalışıyor. Farklı medya kanallarına sıkça çıkan ve evine elektrik verilmediğini iddia eden Hamza Çelik, yine ulusal medyanın gündeminde yer aldı....

Ulusal medya kanallarına yolladığı videoda; zor durumda olduğunu ve evine elektrik verilmediği için mağdur olduğunu söyleyen Çelik, ‘’Şu anda evimde ne un ne şeker ne de çay var. Çok daraldım. Eşimin, çocuklarımın yanında utanıyorum. Evimin elektriği lütfen bir an önce yapılsın"  ifadeleriyle yetkililerden destek istedi.

Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyünde yaşayan 3 çocuk babası Hamza Çelik, yapım aşamasında olan ve elektrik verilmeyen evinin tamamlanması için yetkililerden destek istedi.

Hamza Çelik, şu ifadelere yer verdi:

"Devlet tarafından elektrik verilmedi bana. Yer altından bana müsaade verdiler, yer altından kablomu çekeceğim. Gücüm yetmiyor, büyük bir maliyet istediler benden. Evimde elektriğim yok. Saatim takılı, sadece direkten gelecek kablo yok. 3 çocuk babasıyım. Eşim, çoluk çocuğumla kepaze haldeyim. Daraldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yetkililerden evime elektrik konusunda el atılmasını istiyorum. Evime girebilecek doğru dürüst yolum bile yok. Ben inşaatlarda çalışıyorum. Şu anda evimde ne un, ne şeker, ne de çay var. Çok daraldım. Eşimin, çocuklarımın yanında utanıyorum. Evimin elektriği lütfen bir an önce yapılsın."

 

Konuyla ilgili daha önce de farklı medya kanallarına konuşan ve yetkililerden destek isteyen Hamza Çelik için Kastamonu Valiliği’nin devreye girip girmeyeceği ise bilinmiyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum