Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Üniversiteler TRADEF’te
Kastamonu, Kayseri, Bartın ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversiteleri de Türkiye-Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı’nda yer alacak.
KÜ ve TKDK işbirliğinde ‘proje hazırlama’ eğitimi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) ile TKDK işbirliğiyle IPARD Programı Proje Hazırlama Eğitimi düzenlendi.
“Projenizi Beraber Yazıyoruz” Programının İkinci Dönemi Başladı
Program, TÜBİTAK 1001, 1003, 1005, 3005 ve 3501 programlarına proje başvurusu gerçekleştirecek araştırmacılara yönelik TÜBİTAK proje yazma eğitimleri ile başladı.
Kastamonu Üniversitesi 4 bin 500 mezun verdi
Kastamonu Üniversitesinden 2022-2023 akademik yılında mezun olan 4 bin 500 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Kastamonu Üniversitesi’nde 'girişim' semineri
Kastamonu Üniversitesi Ar-Ge, sanayi, teşvik ve destekler çerçevesinde bilgilendirme eğitimlerine devam ediyor.
Kastamonu Üniversitesi'nde İnovasyon Semineri
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Hezarfen Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Projesi Eğitim Semineri, Kastamonu Teknokent Ilgaz Salonu'nda gerçekleşti.
Üniversitede uluslararası turizm buluşması
AB Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıları kapsamında Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi tarafından yürütülen “Ev Pansiyonculuğu Eğitim Modülü ile Sürdürülebilir Kırsal Kalkınmayı Destekleme ve Dijital Avrasya Yemek Kitabı Geliştirme” adlı projenin açılış toplantısı KÜ Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
İntegral Enerji’nin araç şarj istasyonu hizmette
İntegral Enerji firmasının üretimini yaptığı ‘Elektrikli Power Şarj İstasyonu’ hizmete girdi.
Prof. Dr. Sıvacıoğlu, KÜ Rektörlüğüne aday
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sıvacıoğlu, KÜ Rektörlüğü için Yüksek Öğretim Kurulu’na (YÖK) başvuruda bulundu.
Üniversitenin ‘4 yıl’ raporu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2019-2023 dönemleri arasında üniversite olarak yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Rektör Topal burada yaptığı değerlendirmesinde Kastamonu Üniversitesi'ni daha ileriye götürme adına akademik personelle birlikte gayret içerisinde olduklarını dile getirerek, üniversitenin 4 yılda elde ettiği kazanımlarla ilgili bilgiler verdi.
Üniversitenin ‘4 yıl’ raporu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2019-2023 dönemleri arasında üniversite olarak yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.
E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı
TR82 Bölgesi’nde genç girişimciliğinin ve mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından uygulanan teknik destek programı ile Kastamonu Teknokent’te faaliyet gösteren firmalara e-ticaret eğitimi verildi.
Teknokent genel kurulu toplandı
Kastamonu Teknokent’in 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Teknokent İdare Binası ve Kuluçka Merkezi Göknar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
KÜ Teknokent ile Acacia Maden arasında protokol imzalandı
Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Teknokent ve Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. arasında 1 Mart 2023 tarihinde eğitim, araştırma ve iş birliği protokolü imzalandı.
‘Kadınlarımızın varoluşuna destek olacağız’
İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Kadın Politikaları Başkanı Şerife Bahçeci başkanlığında, İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı’nın da katılımıyla yapıldı.
Hazırladığı proje ile ödüle layık görüldü
Kastamonu Üniversitesi bünyesinde kurulan Kastamonu Teknokent Firması Prometsan Metal Sanayi ve Teknoloji Şirketi, hazırladığı proje ile ödüle layık görüldü.
"50 milyon liralık bir kaynak sağladık"
Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda KOBİGEL KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.İş adamlarının katıldığı toplantıda, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol açıklamalarda bulundu.Erol, KOSGEB’in KOBİ’leri ve girişimcileri destekleyen bir kamu kurumu olduğunu, ilimizde ise faaliyetlerini son hızla sürdürdüklerinden bahsederek; “İŞGEM de KOSGEB’in bir parçası oluyor, Avrupa Birliği projesi olarak ilimize kazandırdık. Orada 22 tane aktif işletme yetişiyor. Mezun ettiğimiz işletmeler var, bunlar içerisinde ihracat yapanlar da mevcut” dedi.
2023 hedefleri masaya yatırıldı
Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Teknokent İdare ve Kuluçka Merkezi binasında gerçekleştirildi. Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Güray Parçal, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ile Av. Tuncay Yılmaz katıldı.
‘Yeşil işbirliği’ masaya yatırıldı
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve Orman Bölge Müdürlüğü heyeti ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Prof. Dr. Mehmet Atalan da hazır bulundu.
KÜ’de “Vocathlon University” Temel Girişimcilik Kampı Sona Erdi
Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent iş birliğinde düzenlenen "Vocathlon University" Temel Girişimcilik Kampı sona erdi.
"Vocathlon University" Temel Girişimcilik Kamp Programı başladı
Kastamonu’da meslek yüksekokulu öğrencilerinin, girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacına yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent işbirliğinde düzenlenen "Vocathlon University" Temel Girişimcilik Programı başladı.
Gençler, teknoloji merkezlerini gezdi
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) “Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu”na katılan ve derece elde eden gençlere teknik gezi düzenledi. Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu kapsamında düzenlenen teknik gezi ile gençler, Hacettepe Teknokent Ön Kuluçka ve Kuluçka Merkezleri, Viveka Firması, Kod-Obur Games Firması, ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi, Z-Garage ve CoZone’da incelemelerde bulundu.
Son başvuru tarihi 7 Kasım
Gençlerde girişimcilik kültürünü geliştirmek üzere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Kastamonu Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “VocathlonUniversity” Temel Girişimcilik Kampı’na başvurular başladı. Meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen girişimcilik yarışmasına katılım için 7 Kasım 2022 tarihine kadar online başvuru yapılması gerekiyor.
Miniklerden Bilim Şenliği ve Teknokent Çıkartması
Taşköprü ilçesinde başarılı ve köklü eğitim kurumlarından Muzafferettin Gazi İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Dilek Tuğcu eşliğinde TÜBİTAK programı kapsamında ilimiz Kastamonu'da düzenlenen 4. Kastamonu Bilim Şenliği ve Kastamonu Üniversitesi bünyesindeki Teknokent'i ziyaret ederek bilimsel etkinlikleri yakından tanıma şansı buldu.
KÜSİ Kurulundan Eti Bakır’a Ziyaret
Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan kurul, 14’üncü ziyaretini Eti Bakır A.Ş.’ye gerçekleştirdi.