Arama
Arama Sonuçları
Baltacı: “Seçimden önce bütçenin yüzde 90'ı harcanmış”
“2024 yılı bütçesinde yanlış hatırlamıyorsam 44 milyon gibi bir Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bütçe hesaplanmış. Bunun yüzde 90'ı maalesef ki 31 Mart 2024 seçimlerinden önce harcanmış bitirilmiş. Bizden sonrasına bir şey kalmasın demişler”
DİKKAT!.. Kastamonu’da motosikletlere ceza yağıyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerince geçtiğimiz Haziran ayında bin 631 motosiklet ve sürücüsü denetlenirken, bunlardan 963 motosiklete bin 137 cezai işlem uygulandı.
‘Bu kaza değil cinayet!’
Acılı amca, sürücünün alkollü olduğunu söyleyerek, “Canımızı aldı, umutlarımızı aldı. Hayatımızı söndürdü. Kaza diyorlar ama bu bir kaza değil, bu bir cinayettir” dedi. 
MASLAK Yapı Kooperatifi, yeni başkanını seçti!
SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni Başkanı 180 oyla Ergün Can oldu.
Karakaş görevi devraldı!
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Murat Karakaş AK Parti İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenledi. Karakaş açıklamasında; "Devraldığımız bu görevi layıkıyla yapmak için teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
65 şüpheli yakalandı! Kastamonu da var..
Kastamonu'nun da aralarında bulunduğu 19 ilde Nitelikli Dolandırıcılık ve Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelil Jandarma ekipleri tarafından SİBER-48 operasyonu düzenlendi.
MASLAK Yapı Kooperatifi, yeni başkanını seçti!
SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni Başkanı 180 oyla Ergün Can oldu.
Kastamonu’da feci kaza; ikiye bölündü!
Taşköprü-Kastamonu karayolu üzerinde meydana gelen kazada traktör ikiye bölündü.
Kastamonu Üniversitesine 11 milyonluk kapı…
Kastamonu Üniversitesi Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nden 18 gün sonra ihale düzenledi. İhale sonucu 11 milyon 171 bin TL’lik sözleşme imzalandı.
Kastamonu'da 18 yaşındaki genç öldürüldü: Şüpheli yakalandı!
Kastamonu'da 18 yaşındaki genci öldürme şüphesiyle yakalanan Ö.Y. gözaltına alındı.
Kastamonu'daki ölüm yoluna pansuman!
Nisan ayında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan kazanın yaşandığı TEMA koleji önüne üst geçit yapma kararı alındı. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarına başladı.
Vali ve Kaymakamdan taziye mesajı gecikmedi!
İl Genel Meclis Üyesi Hamza Rengi’nin vefat haberinin üzerine Kastamonu Valisi Meftun Dallı ve Doğanyurt Kaymakamlığından başsağlığı mesajları verildi.
Azdavay Belediye Başkanı'ndan cevap geldi!
31 Mart’ta 4 dönemdir görev yapan AK Partili Osman Nuri Civelek’i yenerek Azdavay Belediye Başkanı seçilen MHP’li Cevat Taşkan, aralarında eski Başkan Civelek’in oğlu Türker Civelek’in de olduğu 4 kişiyi işten çıkardı. Görevden almalara tepki gösteren eski Başkan Osman Nuri Civelek, sosyal medyadan yaptığı açıklamalara Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan'dan cevap geldi.
Kastamonu’da dolandırıcılık!.. Muhasebeci milyonları çarptı
Suç duyurusunda bulunan iş adamı Hasan Kurt, "Kastamonu ve Taşköprü civarındaki müşterilerinden, bizler de dahil 18 milyon lira civarında bir para dolandırdığını düşünüyoruz" dedi.
Kastamonu Üniversitesi’nden dünya çapında büyük başarı
2024 yılı THE Etki Sıralaması (THE Impact Ranking) sonuçlarına göre Kastamonu Üniversitesi, Türkiye’deki 31 devlet üniversitesi ile 1001-1500 bandında yer aldı.
Kastamonu Belediyesi'nden flaş açıklama; 'Kayırmacılık, istismar'
Kastamonu Belediyesi tarafından, belediye personeli Murat Esgin ile ilgili 'kayırmacılık' açıklaması gerçekleştirildi.
Güzel, kaza geçirdi!
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel kaza geçirdi.
Yüzlerce işyerine milyonlarca lira ceza!
Bakan Yumaklı, Kurban Bayramı öncesinden başlayarak 1 Haziran 2024'den bugüne kadar Türkiye genelinde toplam 56 bin 38 denetim gerçekleştirildiği bilgisini verdi.
Türkiye'de Yükselen Teknoloji Startupları: Teknoloji Startuplarının Yükselişi ve İnovasyondaki Rolü
Türkiye, son yıllarda teknoloji startup ekosisteminde büyük bir ivme kazandı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde hızla çoğalan teknoloji startupları, sadece yerel piyasada değil, uluslararası alanda da dikkat çekiyor. Bu startupların inovasyona katkısı, Türkiye ekonomisinin dijital dönüşümünü hızlandırıyor ve yeni iş alanları yaratıyor.
Kastamonu'nun 'Mayıs' raporu
Kastamonu Valiliği Kastamonu'da Mayıs ayında gerçekleştirilen asayişle ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.
Belediyeden ilk açıklama!
Taşköprü Belediyesi gece saatlerinde hayatı olumsuz etkileyen fırtına sonrası açıklamada bulundu.
Kastamonu'da şiddetli fırtına çatıları uçurdu!
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi.
Türkiye Kupası yeni formatı ile oynanacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası'nın yeni format ile oynanacağını açıkladı.
Kastamonu'nun sağlıkçılarına 'dev' promosyon!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nün maaş promosyon ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Altı bankanın katıldığı ihaleyi, 41 bin 250 TL promosyon teklifiyle Türkiye İş Bankası kazandı.
Kastamonu TSM'nin acı günü!
Kastamonu Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Şükrü Abdullahoğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın (Cumartesi) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kuzyaka Çavundur Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.
Kastamonu semalarında şölen
9 Haziran’da İnebolu’dan başlayan “Atatürk ve İstiklal Yolu” Yürüyüşü dün Kastamonu il merkezinde sona erdi
Kastamonu Emniyeti, o sürücüye cezayı kesti!
Kastamonu'da okulların çıkış saatlerinde bir sürücü, drift atarak yolda tehlikeli sürüş sergiledi. Kastamonu Emniyeti'nin yaptığı çalışmalar sonucu, sürücü tespit edilerek ceza kesildi.
İlçenin sevilen siması hayatını kaybetti
Kastamonu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Sefa Kayacan hayatını kaybetti.
Komşunun ‘Onkoloji Merkezi’, Kastamonu’ya da hizmet veriyor
AK Parti Çorum milletvekili Yusuf Ahlatcı, sağlık alanında yapılan yatırımlarla birlikte Çorum'un sağlıkta bölgede yıldız olacağını açıkladı.  
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.