Kastamonu’ya selamı ve desteği var!;

Kastamonu’ya selamı ve desteği var!

Kastamonu Belediyesi’nin Temmuz ayı Belediye Meclisi’nin ilk oturumu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Mansur Yavaş’ın Kastamonu’ya selamı ve desteği var!...

Hafta içerisinde Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin ile yaptığı Ankara ziyaretiyle ilgili olarak gündem maddeleri öncesinde açıklamalarda bulunan Baltacı şunları ifade etti: “Bir başka hususta arkadaşlar Cuma günü Parti Meclisi Üyemiz Sayın Hikmet Erbilgin ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik. Üzerimizde kalmasın hem çalışma arkadaşlarımıza belediye meclis üyelerimize hem de değerli hemşehrilerimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın selamları vardır.

Güzel, etkin, verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Seçimden önce broşürlerimizde göreceğiniz, sık sık dile getirdiğimiz bazı hususları kendisiyle paylaştık. Özellikle sağlık konusunda Kastamonu hem çok yaşlı bir olması hem de sağlık hizmetlerinin yeterince verilmemesi hususunda bazı açıklamalarımız olmuştu. Bu kapsamda biz de belediye olarak gerekli önlemleri almak, gerekli adımları atmak üzere Kastamonululara vermiş olduğumuz sözler vardı. Bunlardan bir tanesi de buradan Ankara’ya şehir hastanesine ya da diğer hastanelere giden hemşehrilerimizin kalacak yerleri ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir Derman Evi Projemiz vardı. Mansur Bey’le bu projemizi tekrar paylaştık. Protokol aşamasına kadar getirdik. Karşılıklı işbirliğimiz devam ediyor. İnşallah en kısa sürede Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onayı ile birlikte Ankara’da Kastamonulu hemşehrilerimize ve boş kalan yer olursa Türkiye’deki bütün yurttaşlarımıza hizmet verecek bir Derman Evi’ni faaliyete geçireceğiz. Kendisine bu konuda da teşekküre ediyorum.

MEZARLIKLARDA YAPILACAK ÇALIŞMALARDA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kastamonu’da bulunan mezarlıklarda yapılacak çalışmalara yönelik olarak da görüştüklerini ifade eden Baltacı konuşmasında; “Ayrıca bir başka konu Kastamonu’da mezarlıklarımızla ilgili önemli sıkıntılar vardı. Özellikle altyapı, üstyapı ve peyzaj çalışmalarıyla ilgili. Bu konuda gerek bilgi sistemlerinin hazırlanması gerek peyzaj düzenlemelerinin yapılması hususunda Büyükşehir Belediyemizin desteği de bundan sonra yanımızda olacak. Ayrıca bu konuda da teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum