Vali ve Kaymakamdan taziye mesajı gecikmedi!;

Vali ve Kaymakamdan taziye mesajı gecikmedi!

İl Genel Meclis Üyesi Hamza Rengi’nin vefat haberinin üzerine Kastamonu Valisi Meftun Dallı ve Doğanyurt Kaymakamlığından başsağlığı mesajları verildi....

Kastamonu Valiliği  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada başsağlığı mesajı verdi. Yapılan açıklamada; ''Doğanyurt AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hamza Rengi'nin elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, Rengi ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.'' ifadeleri yer aldı. 

Ayrıca Kastamonu Valisi Meftun Dallı kişisel hesabından da başsağlığı mesajı yayınladı. Dallı, mesajında şu ifadelere yer verdi;(Kıymetli İl Genel Meclisi Üyemiz Hamza Rengi’ye Allah’tan rahmet, ailesine, Doğanyurtlu hemşehrilerimize ve İl Genel Meclisimizin başkan ve üyelerine başsağlığı ve sabr-ı cemîl niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun.)

Doğanyurt Kaymakamlığından da bir başsağlığı mesajı geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada; ‘’ 31 Mart 2024  tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçiminde İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Hamza Rengi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi yarın öğle namazına müteakip Başköy köyünde defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.’’ İfadeleri kullanıldı.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum