Arama
Arama Sonuçları
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri inceledi
Ticaret Bakanlığı, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van'ın da yer aldığı 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe (solda) de denetimlere katıldı.
Kastamonu'daki cinayetin sanıklarına ceza yağdı
Kastamonu’da bir restoranda işlenen cinayetle ilgili 4 sanığın yargılandığı davada cinayet şüphelilerine ceza yağdı.  
Kastamonulu firma, 15 bin kişiyi doyuruyor
2000 yılında İstanbul'da 4 kardeş tarafından kurulan Tarhana Yemek, 250 çalışanıyla günlük 15 bin kişiye sıcak yemek hizmeti sunuyor.
Kastamonulu genç müzisyen canice katledildi!
Kastamonulu genç müzisyen, nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda meslektaşları tarafından öldürüldü.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kebeci'den yeni karar
Şehrimizin yerel işletmelerinden Kebeci, yeni bir karar aldı.
Yılsonuna kadar zam yapmayacaklar
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneğinden (TÜRES), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında indirim çağrısına destek geldi.
Kastamonu'nun her köşesinde ayrı bir lezzet
Kastamonu, zengin mutfağı ile gastronomi alanında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor
Aman dikkat! Sakın tüketmeyin
Uzmanlar bazı gıdaların sık ve düzenli tüketildikleri takdirde çeşitli hastalıklara yol açabileceklerini belirtiyor. Özellikle bu besinlerden biri böbrekleri bitirme noktasına kadar getirip hastanın diyaliz tedavisi görmesine neden oluyor. İşte. uzmanların dikkat çekip uyardığı o besin...
Rıza Kandemir ve RAL Yatırım Holding: Deprem Bölgesine Kararlılıkla Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
İskenderun'un merkezinde yükselen "New Tower" projesiyle, RAL Yatırım Holding ve GrainTürk, deprem bölgesine yönelik kararlılıklarını sergilemeye devam ediyor.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Yabancı turistlerin kart harcamalarında rekor!
Mastercard, yayınladığı raporla 2023’ün ilk 9 aylık harcama verilerini açıkladı. Rapora göre, bu dönemde yabancı turistlerin kartla yaptığı harcamalar, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artarken, turist sayısındaki artışa bağlı olarak işlem yapan kart sayısında ise yüzde 25 artış görüldü.
‘Çivisiz Cami’, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girebilecek mi?
Kastamonu’da Candaroğulları Beyliği döneminde 1366 yılında inşa edilen ve yapımında hiç çivi kullanılmaması nedeniyle halk arasında ‘Çivisiz Cami’ olarak adlandırılan, 2014 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne alınan Tarihi Mahmut Bey Camii’nin de asıl listeye alınması görüşülüyor.
Kastamonuluların yeni ‘nefes’ noktası
Kastamonu Belediyesi tarafından yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanına vatandaşlardan yoğun ilgi...
Sardalyadan bulaşan ‘botulizm’ öldürdü
Fransa’nın Bordeaux kentindeki “Tchin Tchin” adlı restoranda, 4 - 10 Eylül arasında servis edilen ev yapımı sardalyalardan yiyen müşteriler arasındaki bir kadın hayatını kaybetti.
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
MÜSİAD'ın 2. Hasbihal toplantısı, Kastilya'da düzenlendi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı’nca Yolkonak Köyü’ne yeni tesis yapan, resmi açılışı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kastilya Turizm Tesisi Sahibi Yılmaz Uzan’ın Restaurat Salonu’nda Genişletilmiş 2. hasbihal toplantısı yapıldı.
MasterChef Kerem kimdir? Kerem Giritoğlu kaç yaşında, nereli?
Kerem Giritoğlu, ekran başındaki seyirciler tarafından internette araştırılmaya başlandı. MasterChef Türkiye All Star izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Sosyal medyada birçok kişi tarafından merak edilen Kerem Giritoğlu'nun hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, MasterChef Kerem kimdir? Yarışmacı Kerem Giritoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar
Kastamonu Park Dedeman'da Yerlikaya dönemi
Park Dedeman Kastamonu Genel Müdürü değişti! Yönetimi Burak Yerlikaya devraldı
“Yakalayabilirseniz yakalayın” dedi ve tutuklandı
Polis Tayland’ın Bangkok yakınlarındaki Pathum Thani eyaletinde 17 yaşındaki bir kıza fiziksel ve cinsel saldırıda bulunan bir tecavüzcüyü tutukladı. Bir mağazanın güvenlik kamerasına cep telefonundaki tecavüz videosunu göstererek polise “Yakalayabilirseniz beni yakalayın” diyerek meydan okudu. Meydan okumasından saatler sonra yakayı fena halde ele verdi.
İbrahim Tatlıses’in oğlu resmen babasına rakip oldu!
Aile hayatıyla sık sık gündem olan İbrahim Tatlıses bu kez de oğlu Ahmet Tatlıses ile resmen rakip oldu. Uzun zamandan beri babasıyla tartışmalı olduğu bilinen Ahmet Tatlıses babasının çiğköfte fabrikasına rakip bir firma kurdu.
Kastamonulu döner ustası, engellilere umut oluyor
Kastamonu’da, okuduğu haberden etkilenen döner ustası, biriktirdiği mavi kapaklarla engelli vatandaşlara umut oluyor.