Kastamonu Park Dedeman'da Yerlikaya dönemi;

Kastamonu Park Dedeman'da Yerlikaya dönemi

Park Dedeman Kastamonu Genel Müdürü değişti! Yönetimi Burak Yerlikaya devraldı...

Burak Yerlikaya, Kastamonu’nun İlk Uluslararası Zincir Oteli Park Dedeman Kastamonu Genel Müdürü olarak atandı.

Burak Yerlikaya, turizm deneyimi ve hizmet kalitesi alanlarındaki bilgi ve birikimini yeni görevi Park Dedeman Kastamonu Otel Genel Müdürü olarak da katkı sağlamaya devam edecek.


Dedeman Hotels&ResortInternational’da geçtiğimiz aylarda üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Kastamonu’nun ilk uluslararası zincir otel markası olan Park Dedeman Kastamonu’ya daha önce Dedeman grubu içinde önemli pozisyonlarda yer alan Burak Yerlikaya Genel Müdür olarak atandı.


GENEL MÜDÜR YERLİKAYA: PARK DEDEMAN İŞ DÜNYASINI KASTAMONU’DA AĞIRLIYOR"

Genel Müdür Burak Yerlikaya “Park Dedeman Kastamonu’nun sadece bu ilde değil, tüm Batı Karadeniz bölgemizin turizmine değerli katkıda bulunacak ülke adına çok değerli bir projedir. Şehrin turist hacmini artırmaya da vesile olan otelimiz, modern toplantı salonları ile de önemli toplantı ve etkinliklere ev sahipliği yaparak iş dünyasını Kastamonu’da ağırlıyor.” dedi.

Park Dedeman Kastamonu, hem yerel hem de uluslararası misafirlere hizmet vermeye devam ediyor.

Kastamonu'nun zengin kültürel mirasını ve benzersiz doğal güzelliklerini yansıtan bir konaklama deneyimi sunmayı amaçladıklarını, konuklara yenilikçi ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmak için sürekli olarak gelişmeyi hedeflediğini belirten Genel Müdür Yerlikaya, "Misafirlerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için sürekli olarak yenilikler ve gelişmeler üzerinde çalışıyoruz. Yenilikçi konseptler ve hizmetlerle konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız" açıklamasında bulundu.

PARK DEDEMAN; SADECE BİR OTEL DEĞİL, AYNI ZAMANDA KASTAMONU'NUN BİR PARÇASIDIR.”

Park Dedeman Kastamonu; sadece bir otel değil, aynı zamanda Kastamonu'nun bir parçasıdır diyerek sözlerine devam eden Genel Müdür Yerlikaya: "Otel, yöre halkına bağlılığını her fırsatta gösteriyor. Yerel ürünlerin kullanıldığı restoranlar, yerel sanatçıların sergileri ve kültürel etkinlikler, otelin sadece bir işletme olmadığını, aynı zamanda şehre olan sevgisini yansıttığını gösteriyor.

Çevreye duyarlı bir işletme olarak Park Dedeman Kastamonu, sürdürülebilirlik konusunda kararlılıkla yoluna devam edecektir. Otelimiz, enerji verimliliği projeleri, atık azaltma çabaları ve yerel doğayı koruma projelerine aktif olarak katkıda bulunmasının yanı sıra Çocuk Dostu, Hayvan Dostu ve Bisiklet Dostu gibi projeleri ile de Kastamonu'nun doğal güzelliklerini gelecek nesillere aktarabilmek için üzerimize düşeni yapmaktadır." dedi.

Park Dedeman Kastamonu'nun yeni Genel Müdürü Burak Yerlikaya son olarak “Otelimizi daha yakından tanıtmak ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşatmak için sizleri Park Dedeman Kastamonu'ya davet ediyoruz.” diyerek konuşmasını bitirdi. (Necla Tutuş)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum