Arama
Arama Sonuçları
İşadamları ‘tur primi’ için kolları sıvadı
27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Stadı'nda oynanacak olan zorlu GMG Kastamonuspor-Iğdır FK maçı öncesi Kastamonulu işadamları tur primi için devreye girdi.
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Trafik sigortası zamları otomatiğe bağlanıyor
Trafik sigortasında zam tarifesi değişiyor. Toptan Eşya Fiyat Endeksi (TEFE), Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve asgari ücret artışlarının da içinde bulunduğu bir maliyet hesaplaması uygulamaya girecek.
SGK girişi 2000- 2008 olanlar dikkat! 10 yıl erken emeklilik için çizelge netleşti
Milyonlarca çalışan erken emeklilik hayali kurarken prim günü eksik olan vatandaşlar için de çalışmalar hız kazandı. 10 yıl erken emeklilik için yaş prim tablosu ne?
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Emeklilere bir zam daha!..
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan büyüme oranları 2024 yılı itibarıyla emekli olanları da yakından ilgilendiriyor. Gayrisafi Yurt İçi Hasıla’daki (GSYİH) yüzde 4,5’lik artış dolayısıyla yapılacak zamlar Nisan ayında hesaplara yansıyacak.
Taşköprü, Türkiye’de “TEK” olarak kayıtlara geçti
Taşköprü Belediye Başkanlığı, prim ödemelerini zamanında ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştiren 81 İl de tek belediye olarak kayıtlara geçti.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Galip Vidinlioğlu, kesenin ağzını açtı!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; GMG Kastamonuspor’un zorlu Amedspor mücadelesi öncesinde futbolculara verdiği galibiyet primi sözünü yerine getirdi.
Tıraşa da zam!
Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından başlayan zam furyasına; berberler de katıldı. Kastamonu'da berberler de, tıraş fiyatlarına yaklaşık yüzde 50 civarında zam uyguladı.
İkinci bir EYT şansı!.. 2000 sonrası sigortalılar…
Milyonlarca kişi daha erken emeklilik hakkı yakalamanın hesaplarını yaparken 2000 sonrasında ilk kez sigorta başlangıcı olanlar için SGK Uzmanı Emin Yılmaz’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
Esnafa EYT müjdesi
Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) ardından milyonlarca kişiye erken emeklilik geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği küçük esnafa erken emeklilik hayata geçiyor.
Galip Başkan, Kastamonuspor'a cebinden verecek
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, GMG Kastamonuspor'un Amedspor maçı sonrasında verdiği galibiyet primi sözünü cebinden vereceğini açıkladı
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Diyarbakır, Galip Vidinlioğlu'nu konuşuyor!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun Amedspor mücadelesi öncesinde futbolculara 40'ar bin TL olmak üzere toplamda yaklaşık 1 milyon TL galibiyet primi sözü vermesi; Diyarbakır'da maçın önüne geçti.
Kastamonuspor, 'Zafer'e uğurlandı...
Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.
Milyonların beklediği haber!.. Devlet alacaklarından vazgeçiyor
AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor.
SGK harekete geçti! Emeklilere fark ödemesi...
Milyonlarca kişinin emekli maaşı Ocak ayı ile birlikte zamlanacak. Ancak 200 bine yakın EYT’linin dosyası Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) sıra beklerken yeni bir detay ortaya çıktı.
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor