İşadamları ‘tur primi’ için kolları sıvadı;

İşadamları ‘tur primi’ için kolları sıvadı

27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Stadı'nda oynanacak olan zorlu GMG Kastamonuspor-Iğdır FK maçı öncesi Kastamonulu işadamları tur primi için devreye girdi....

GMG Kastamonuspor, tarihinin en kritik 90 dakikasını 27 Mayıs Pazartesi günü saha ve seyircisi önünde Iğdır FK ile oynayacak. 2-1’lik mağlubiyetin rövanşında yeşil beyazlıları konuk edecek olan GMG Kastamonuspor, rakibini eleyerek final biletini almak istiyor.

İLK PRİM VAADİ GELDİ

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Kastamonulu işadamları tur primi için devreye girdi. İsminin açıklanmasını istemeyen ilimizin saygın işadamlarından birisi yüksek bir meblağ ile tur primi vaadinde bulundu. Bu örnek davranış ile tur primi kampanyası da başlamış oldu.

İŞADAMLARI ŞİMDİ SIRA SİZDE

Sezon başından bu tarafa TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şehrimizi en iyi şekilde temsil eden GMG Kastamonuspor için artık sıra işadamlarında. Iğdır FK maçı öncesinde işadamlarından prim vaatleri bekleniyor.

İSİMLER KAMUOYUNA DUYURULACAK

GMG Kastamonuspor’un tur atlaması ve final bileti alması halinde toplanacak primler, prim sahibi istediği taktirde isimler kamuoyu ile paylaşılacak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum