Arama
Arama Sonuçları
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
20 yıl sonra el değiştirdi!
Azdavay Belediyesi'nde 20 yıldır Belediye Başkanı seçilen AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, yüzde 27,98 oyla seçimi kaybetti. Azdavay'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Cevat Taşkan, yüzde 55,56 ile yeni başkan seçildi.
Türkiye Şampiyonu Kastamonu'dan...Bravo Umut Talha!
Kastamonu Darende Ortaokulu öğrencisi Umut Talha Özkan, Karabük'te düzenlenen okul sporları masa tenisi Türkiye Şampiyonasında rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu!
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
Yokluk yıllarının hatırası: 58 yıllık defter öğrencileri şaşırtıyor
Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defteri hem yeni öğrencilere örnek oluyor hem de ilgi çekiyor.
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu’ya geliyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirdikleri ‘Öğretmenler Odası’ buluşmalarını; Aralık ayında da Kastamonu’da gerçekleştirecek.
Aydemir, İYİ Parti'den başvurdu
İYİ Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ali Aydemir, Kastamonu Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Aydemir, İYİ Parti İl Başkanlığı’nda belediye meclis üyeliği başvurusunu yaptı.
İlk deneyimler, öğretmen adaylarıyla paylaşıldı
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu'daki öğretmenler, Kastamonu üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerine öğretmenlik mesleği ve öğretimlerle ilgili deneyimlerini paylaştı.
Aday adayı mı oluyor?
AK Parti kulislerinde “Hamit Serdar Yılmaz” sesleri…
Okullar depremlere hazır mı?
Özellikle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde karşılaşılacak bir acil durum ya da afet anında öğrencilerin nasıl davranacaklarını bilmeleri ve onları yönlendirecek olan kişilerin yeterlilikleri oldukça önemli.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
İl Müdürü Gümüş, Şenpazar'da okul ziyaretlerine devam etti
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Şenpazar ilçesindeki okul ziyaretleri kapsamında Şenpazar Borsa İstanbul İlkokulu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.
Gümüş'ten Küre'ye ziyaret
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, iş makinesi sınav denetimi kapsamında gittiği Küre ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.
Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Türkiye birincileri Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.