Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!;

Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!

MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi....

"RABBİM BİZLERİ MUVAFFAK EYLESİN"

MHP Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yüceilyas Ellezler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Milliyetçi Hareket Partisi 'MHP' Belediye Meclis Üyeliği Adaylığımız bugün itibari ile kesinleşmiştir. Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin. Vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve Türk Milliyetçiliği ve Milliyetçilerine yakışır şekilde görev yapmayı rabbimden niyaz ediyorum."

TUNCAY YÜCEİLYAS ELLEZLER KİMDİR?

12 Nisan 1990’da Kastamonu’da doğdu. Sırasıyla Gazipaşa Ortaokulu, Kuzeykent Lisesi’nde sürdürdüğü eğitimini, Kastamonu Üniversitesi İşletme Bölümü ile devam ettirdi. Kastamonu’ya has,  örf, adet ve kültür  duygusunu kazandı. Ellezler, iş dünyası için, nitelikli özellikler kazanıp, kendi kurduğu otomotiv sektörü tecrübeyle taçlandırdı.Tuncay Yüceilyas Ellezler, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum