Kamu Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu;

Kamu Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

......

Gençlik ve Spor Bakanlığının Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında, kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesinin Kastamonu etabı, dereceye giren takımlara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, Basketbol İl Temsilcisi Uğurcan Kütahyalı, Voleybol İl Temsilcisi Hüseyin Savaş, Masa Tenisi İl Temsilcisi İrfan Kalafatoğlu da katıldı.

VOLEYBOLDA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Düzenlenen müsabakalarda kadın voleybol kategorisinde İl Sağlık Müdürlüğü birinci, Kastamonu Üniversitesi ikinci, Huzurevi üçüncü olurken, erkek voleybol kategorisinde ise Kastamonu Üniversitesi birinci, İl Özel İdaresi ikinci, Orman Bölge Müdürlüğü üçüncü oldu.

BASKETBOLDA TÜRK TELEKOM

Erkekler basketbol kategorisinde Türk Telekom birinci, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ikinci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü, Orman Bölge Müdürlüğü dördüncü oldu.

MASA TENİSİNDE MİLLİ EĞİTİM VE GENÇLİK SPOR

Erkekler Masa Tenisi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü (A TAKIMI) birinci, İl Sağlık Müdürlüğü ikinci, Milli Eğitim Müdürlüğü (B TAKIMI) üçüncü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü dördüncü olurken, Kadın Masa Tenisi’nde de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Yapılan mücadeleler sonunda sporcular başarı belgesi ve kupa ile ödüllendirildi.

Ödüller, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, Basketbol İl Temsilcisi Uğurcan Kütahyalı, Voleybol İl Temsilcisi Hüseyin Savaş, Masa Tenisi İl Temsilcisi İrfan Kalafatoğlu tarafından verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum