Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret;

Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Türkiye birincileri Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti....

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birinciliği elde eden Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Senem Altunlu ve Rana Karataş, Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kübra Akyıl, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Cemalettin Çınar, Tema Koleji Temel Eğitim Müdürü Dilek Yıldırım, Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cengiz Günday, İl Müdürü Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü Hasan Gümüş'e, Adem Türkmenoğlu eşlik etti.


"GAYRETİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEKTİR"

İl Milli Eğitim Müdürü  Hasan Gümüş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında; "Öğrencilerimizi nitelikli bir eğitimle 'Güçlü Türkiye' hedeflerini gerçekleştirecek yetkinlikte yetiştirme gayretimiz hız kesmeden devam edecektir. Kastamonu eğitim ailesi olarak öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında her türlü fedakârlığı esirgemeyen öğretmenlerimize, idarecilerimize, personelimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz için sonuçların hayırlı olmasını diliyor, onlara başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum