Arama
Arama Sonuçları
Erdoğan'dan doğalgaz fiyatı açıklaması
Erdoğan, "Özellikle önümüzdeki süreçte Türkiye’de kurulacak fiziki doğal gaz üssü gibi atacağımız somut adımlarla küresel doğal gaz fiyatı Türkiye’de belirlenecek" dedi.
Dünya bankası duyurdu, Türkiye altın talebini ikiye katladı!
Türkiye, 2020 yılından bu yana külçe ve sikke talebi, 2010-2020 dönemindeki talebi ikiye katladı. Dünya Bankası özellikle bu yılın ikinci çeyreğinde talep patlaması yaşanan Türkiye’nin küresel altın akışını etkilediğini bildirdi.
"Ne zaman bitecek bu bekleyiş?"
Cide'de yaşayan vatandaşlar, Karadeniz sahil yolunun Cide etabının tamamlanmasını bekliyor. Yolun bir türlü tamamlanmamasından dolayı şikayetçi olan vatandaşlar, yetkililerden gereken önemi göstermelerini talep ediyor.
Zam şampiyonu belli oldu
Tüketici fiyatları bazında haziranda fiyatı en fazla artan ürün yüzde 14,93 ile çay ve diğer demlendirilen içecek çeşitleri, en fazla düşen ise yüzde 6,14 ile yumurta ve yumurta ile ilgili ürünler oldu.
Arap turistler geliyor
KUVEYTLİ TURİZMCİLER, KASTAMONU'NUN DOĞAL GÜZELLİKLERİNE HAYRAN KALDI
Dr. Hafize Gaye Erkan ​​​​​​​Kimdir?
Merkez Bankası başkanı Kimdir?
Merkez Bankası’nın ilk kadın başkanı
Hafize Gaye Erkan, TCMB'nin ilk kadın başkanı oldu.
İstanbul’daki sesimiz kesildi!
İstanbul’da 12 yıldır Kastamonu’nun, Kastamonulu hemşehrilerimizin sesini duyuran İstamonu Gazetesi, Eylül ayında yayınına son veriyor. Üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran İstamonu Gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni hemşehrimiz Hüseyin Karadeniz, 1 Eylül 2023 tarihi itibariyle basılı yayımı, yıl sonu itibariyle de sosyal medya hesaplarını sonlandırma kararı aldığını açıkladı.
" Kaybedeni olmayan bir yarışma"
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri öğrencileri arası “Genç Muhafızlar Hafızlık” Bölge Finali dün Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
İbadet alanı bu yıl kullanıma açılacak
Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Selimiye Camii'nde tüm ibadet alanının bu yıl kullanıma açılması bekleniyor.
"Kastamonu'muza ahşabı sevdirmeye çalışıyoruz"
Kastamonu Halk Eğitim Merkezi'nin Kuzeykent'te açmış olduğu atölyelerde, Kastamonu'ya özgü ürünler üretilmeye devam ediyor.
Kadınlarımız, şapkalarıyla korteje renk kattı
TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından başlatılan ‘Kendi Emeğin Şapkanla Yürü’ projesi, Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi ile Sarı Konak Kadın Kooperatifi’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Üretken ve başarılı kadınlar, el emeğiyle yapmış oldukları birbirinden güzel şapkalarıyla korteje renk kattılar.
Mücevher ihracatında dördüncüyüz
Türk mücevher ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak, 2 milyar 476 milyon 319 bin dolardan 2 milyar 697 milyon 965 bin dolara yükseldi. Kastamonu ise 2022 yılının ilk yarısında en fazla mücevher ihracatı yapan dördüncü oldu.
Altıkulaçlar Kuyumculuk 2’nci mağazasını açtı
Kastamonu’da kuyumculuk sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Altıkulaçlar Kuyumculuk, Eski Belediye Caddesi üzerinde ikinci mağazasını sade bir törenle hizmete açtı. Altıkulaçlar Kuyumculuk ikinci mağazasında birçok büyük markanın tasarım ürünleri de yer alıyor