Altıkulaçlar Kuyumculuk 2’nci mağazasını açtı;

Altıkulaçlar Kuyumculuk 2’nci mağazasını açtı

Kastamonu’da kuyumculuk sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Altıkulaçlar Kuyumculuk, Eski Belediye Caddesi üzerinde ikinci mağazasını sade bir törenle hizmete açtı. Altıkulaçlar Kuyumculuk ikinci mağazasında birçok büyük markanın tasarım ürünleri de yer alıyor...

Kastamonu’da kuyumculuk sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Altıkulaçlar Kuyumculuk, Eski Belediye Caddesi üzerinde ikinci mağazasını sade bir törenle hizmete açtı. Altıkulaçlar Kuyumculuk ikinci mağazasında birçok büyük markanın tasarım ürünleri de yer alıyor.

7,5 ay önce vefat eden Altıkulaçlar Kuyumculuğun sahibi Tahir Altıkulaçoğlu’nun oğlu Tarık Altıkulaçoğlu, belediye caddesi üzerinde ikinci mağazasını açmadan önce sabah namazı sonrasında Devrekâni Vakıf Mezarlığı’nda bulunan merhum babası Tahir Altıkulaçoğlu’nu mezarı başında dua ederek andı. Ardından sade bir törenle Nasrullah Cami İmam Hatibi Hamdi Gömleksiz’in yaptığı dua sonrasında Zen Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa aile dostları Belediye Meclisi Üyesi ve İşadamı Zeki Kebeci, ZEN Pırlanta Bölge Müdürü Barış Namlı, merhum Tahir Altıkulaçoğlu’nun eşi Nuriye Altıkulaçoğlu ve Altıkulaçlar Kuyumculuk çalışanları katıldı. 

ALTIKULAÇOĞLU; “SON MODEL TASARIM ÜRÜNLERİ İLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Mağaza açılışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altıkulaçlar Kuyumculuk firması sahibi Tarık Altıkulaçoğlu; Firmamız, 1981 yılında rahmetli Tahir Altıkulaçoğlu tarafından kurulmuş olup, bir aile şirketi olarak şuanda faaliyetlerimizi ben devam ettiriyorum. Firmamız; otomotiv, inşaat, müteahhitlik hizmetleri, toptan gıda maddeleri ile başlayıp şu anda da kuyumculuk ve sarrafiye gibi değişik alanlarda ticari faaliyetlerine devam ediyor. Bölgenin en büyük kuyumcu mağazasını Belediye Caddesi üzerinde hizmete açtık. Şimdi de ikinci mağazamızı yine Belediye Caddesi üzerinde bulunan Altıkulaçlar Kuyumculuk mağazamızın ardından aynı cadde üzerinde ikinci kuyumculuk mağazamızın da  hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza daha iyi ve daha fazla hizmet vermek için sabah namazı ile birlikte sade bir törenle birlikte açılışını yaptık. Yeni mağazamızda ağırlıklı olarak dünyaca ünlü Zen markası ile pırlanta, mücevher, son model tasarım ürünleri ile müşterilerimize hizmet edeceğiz. Yeni mağazamızda da sadece Kastamonu’ya değil bölgeye de hizmet vereceğiz. Mağazamız şık ve zarif dekorasyonu ile de dikkat çekecek Mağazamızda pırlantanın asaletini yansıtan tektaşlar, beştaşlar ve alyansların yanı sıra, en zarifinden en gösterişlisine birçok model bulunuyor. Ayrıca, erkeklere pırlantalı aksesuar koleksiyonu ve ZEN markalı pırlantalı saat koleksiyonu da mağazamızda sergileniyor. Zen Pırlanta mağazamız geniş fiyat aralığında birçok seçeneğe sahip. Mağazamızda her bütçeye uygun bir alternatif ürün bulunuyor. Açılışa özel yüzde 40’a varan indirimler yaptık. Müşterilerimize daha güzel hizmet vermek adına böyle bir mağazayı da açarak ilimize kazandırmış olduk. Hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz ”dedi. 





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum