Arama
Arama Sonuçları
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
Kastamonu’da fakir uyuyan, zengin uyanacak!
Yastık altına yeni rekor geldi.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.
Darende ailesi, Kastamonu'da inşa ettikleri Huzurevinin işletmesini Belediye'ye devretti
Darende ailesi, Kastamonu'da inşa ettikleri Huzurevinin işletmesini Kastamonu Belediyesi'ne devretti.
Altının kilogramı 1 milyon 716 bin liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 716 bin liraya geriledi.
Çalıntı altınlar artık kuyumculara satılamıyor
Art niyetli bir insan bir kuyumcuya herhangi bir ürünü satmaya çalıştığı zaman anında resimleri ve bilgileri, bizim bu kanalımız sayesinde diğer ilçelere de hemen yayılıyor
Çalıyorlar ama satamıyorlar
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası (AKSO) Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin Sönmez, kuyumcular arasında kurdukları iletişim ağı ile Ankara’daki kuyumcuları tek bir havuzda topladıklarını belirterek, “Mamak ilçesinde art niyetli bir insan bir kuyumcuya herhangi bir ürünü satmaya çalıştığı zaman anında resimleri ve bilgileri, bizim bu kanalımız sayesinde diğer ilçelere de hemen yayılıyor” dedi.
Altından her zaman kar edersiniz
Kısa vadede anlık iniş çıkışlar olabilir. Uzun vadede bekletme imkanınız varsa altından her zaman kar edersiniz.
KOSGEB borçları silindi!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesinde kalkınma ve istihdamı destekleyerek üretimi canlandırıp sanayiyi yeniden ayağa kaldırmayı amaçladıklarını belirterek, deprem bölgesine verilen desteklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin devleri belli oldu!
Her yıl yapılan araştırmanın 2022 raporu da yayınlandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında ilk üçte sırasıyla TÜPRAŞ, THY ve Petrol Ofisi yer aldı.
Türkiye'nin en büyüğü Tüpraş
Bu yıl Capital500 ligine 128 yeni şirket katılırken, ilk 10 büyük şirket listesinde de önemli değişimler yaşandı. İlk sırasında Tüpraş yer alırken, Türk Hava Yolları ikinci, Petrol Ofisi ise üçüncü oldu.
Ünlülerin eski meslekleri
Ünlü isimlerin görünce çok şaşıracağınız eski meslekleri. Ünlülerin eski meslekler nedir? sorusunun cevabını sizler için sıraladık
Fiilen katılanlara 5 bine yakın mahkumiyet kararı!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, FETÖ davalarına dikkat çekti
15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz hangi gün? İşte Resmi Gazete bilgisi
15 Temmuz resmi tatil mi sorusu, Resmi Gazete verileri çerçevesinde çalışanlar başta olmak üzere milyonlarca vatandaşın gündemine geldi. Resmi tatiller takvimi kapsamında 15 Temmuz'un yer alıp almadığı ve 15 Temmuz'un hangi güne denk geldiği öne çıkan konuların başında yer alıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde tüm Türkiye’de bu sene de programlar düzenlenecek. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 15 Temmuz yarım gün mü, tatil mi? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
İşte Türkiye’nin en büyük şirketleri
Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’nın sonuçları açıklandı
Evlenmek çok pahalı!..
Düğün sezonun başlamasıyla çarşı-pazarda hareketli günler yaşanıyor.
Bayramda havale, eft ve fast yapılır mı? Kurban Bayramı'nda fast, havale ve eft ne zaman hesaba geçer?
Kurban Bayramı coşkusu başladı. Türkiye'nin her yanında büyük bir mutlulukla yaşanan bayram esnasında bankacılık işlemleri olan vatandaşlar; Kurban Bayramı'nda fast, havale ve eft yapılır mı ve ne zaman hesaba geçer aramaları yapıyor. İşte, bayramda söz konusu bankacılık işlemlerine dair tüm bilinmesi gerekenler...
Tatbikatı gerçek sandılar, hırsız kılığındaki polis yakalamaya çalıştılar
Filmleri aratmayan tatbikatı gerçek sanarak hırsız kılığındaki polisi durdurmaya çalışan vatandaşların tepkisi ise renkli görüntülere sahne oldu.
Seydiler'de köy yolları parke taşıyla döşeniyor
Seydiler Kaymakamlığı, 2023 yılı KÖYDES çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Gram altında yeni rekor beklentisi
Altın yatırımcısının yüzü son zamanlarda gülüyor.
"Yolunuz Atatürk yolu olsun"
Bahçeşehir Koleji 4. sınıfların 'İlkokula Elveda, Ortaokula Merhaba' programı Hasan Doğan Spor Tesisleri Gençlik Merkezi Konferans Merkezi Salonu’nda yapıldı. Burada konuşan Okul Müdürü Şükran Sayım öğrencilere seslenerek; " Sizlerden, ülkemiz ve geleceğimiz adına beklentilerimiz büyük, ancak en büyük beklentimiz mutlu olmanız. Ortaokul hayatınızda da Şansınız bol, yolunuz açık olsun ve bu yol daima Atatürk'ün yolu olsun" dedi.
Düğün yapacaklara uyarı!
Kuyumculardan peş peşe sahte altın uyarıları geldi
Altın fiyatları yükselişe geçti
ABD enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte altın fiyatları yeniden yükselişe geçti.
Kuyumcunun dikkati kurtardı
Kastamonu’da, telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı, altınlarını bozdurmak isterken durumu anlayan kuyumcu dolandırılmaktan kurtardı.
Bütün birikimini dolandırıcılara kaptırdı, bu tuzağa düşmeyin!
Çocuklarını okula götürebilmek için motosiklet almak isteyen kadın, internet dolandırıcıları tarafından 12 bin TL dolandırıldı. Tüm birikimini dolandırıcılara kaptıran kadın, tek isteğinin şahısların yakalanması ve başkalarını da dolandırmaması olduğunu söyledi.
Bütün birikimini dolandırıcılara kaptırdı
Kastamonu’da çocuklarını okula götürebilmek için motosiklet almak isteyen kadın, internet dolandırıcıları tarafından 12 bin TL dolandırıldı. Tüm birikimini dolandırıcılara kaptıran kadın, tek isteğinin şahısların yakalanması ve başkalarını da dolandırmaması olduğunu söyledi.
‘Menfaat gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık’
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) 13’üncü, KASİAD Vakfı’nın ise 3’üncü olağan genel kurulu, İstanbul Ataköy Sheraton Otel toplantı salonunda yapıldı.
Yeni yılın ilk zamları bugün uygulanmaya başladı
Yeniden Değerleme Oranı’nın yüzde 122 belirlenmesiyle motorlu taşıtlar vergisi, emlak vergisi, ehliyet harcı, pasaport harcı, kırmızı ışık ihlali gibi birçok harç, ceza ve vergi arttı. Zamlar bugün uygulanmaya başladı.