"Yolunuz Atatürk yolu olsun";

"Yolunuz Atatürk yolu olsun"

Bahçeşehir Koleji 4. sınıfların 'İlkokula Elveda, Ortaokula Merhaba' programı Hasan Doğan Spor Tesisleri Gençlik Merkezi Konferans Merkezi Salonu’nda yapıldı. Burada konuşan Okul Müdürü Şükran Sayım öğrencilere seslenerek; " Sizlerden, ülkemiz ve geleceğimiz adına beklentilerimiz büyük, ancak en büyük beklentimiz mutlu olmanız. Ortaokul hayatınızda da Şansınız bol, yolunuz açık olsun ve bu yol daima Atatürk'ün yolu olsun" dedi....

Programa AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve ailesi, 22. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Yıldırım ve ailesi, Altıkulaçlar Kuyumculuk Firması sahibi Tarık Altıkulaçoğlu ve ailesi başta olmak üzere Kolej Müdür, öğretmen ve çalışanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

"VELİLERİMİZ, BİZLERE YAŞATTIĞINIZ GÜVEN VE VERDİĞİNİZ DESTEKLERDEN DOLAYI SİZLERE DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Şükran Sayım'ın konuşmasıyla devam etti. Sayım konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bahçeșehir meşalesini ülkemizin her adımına en güzel şekilde taşıyacak çocuklarımızı ortaokula uğurluyoruz. Sevgili Anne Babalar sizlerin bugün ki duyguları hepimizden çok farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz evlatlarınızı yașam mücadelesinin içine, başarılı olacaklarını umut ederek ortaokula uğurlamanın vakti geldi. Ama içinizde onların gelecekleri ile ilgili bir korku duymayın, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Yarışmalara katıldılar, pek çok ödüller ve övgüler aldılar. Ortaya koydukları projeler, ürünler ve dayanışma ile yürüttükleri çalışmalarıyla gerek sizin gerekse öğretmenlerinin emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Evlatlarınızı ilkokul döneminde bizlere emanet ettiniz, Bahçeşehir Koleji olarak akademik kadromuz olağanüstü bir çaba ile onlar şekillendirdi eğitti, bilgilerle donatarak ortaokul dönemine hazırladı. Ortaya özgüvenleri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen, sürdüren ve bunun mutluluğunu yasayan bireyler yetiştirdi. Değerli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Velilerimiz ; bizlere yaşattığınız güven ve verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum."

"ŞANSINIZ BOL, YOLUNUZ AÇIK OLSUN VE BU YOL DAİMA ATATÜRK'ÜN YOLU OLSUN"

Konuşmasında öğrencilere de seslenen Sayım; "Bugün sizleri büyük bir gururla eğitim-ortaokula uğurluyoruz. Sizler, Bahçeşehir Koleji çatısı altında yalnızca ayrıcalıklı bir akademik programla değil, aynı zamanda Bahçeşehir Kolejinin özünü olușturan; yenilikçilik, sürdürülebilirlik, topluma değer atma, dünya vatandaşlığı ve liderlik değerleriyle de yetiştirildiniz BahçeşehirKoleji ailesinin varlık sebebi olan sizlerin, sahip olduğunuz tüm bu donanım ve değerlerle yaşamın her anında fark yaratacağınızdan ve gelecekte de ülkemizin kalkınması ve ileriye gitmesinde pay sahibi bireyler olacağınızdan kuşkumuz yok. Sevgili çocuklarımız Bahçeșehir Koleji öğrencisi olmakla ortaokul yolculuğunuza önemli bir avantajla başladığınızı daima hatırlayın. Sizlerden, ülkemiz ve geleceğimiz adına beklentilerimiz büyük, ancak en büyük beklentimiz mutlu olmanız. Ortaokul hayatınızda da Şansınız bol, yolunuz açık olsun ve bu yol daima Atatürk'ün yolu olsun” dedi.

Ardından da 4 A ve B sınıfı öğretmenleri Halime Küçükaslan ve Abdullah Aksu’da konuşma yaptı. Program halk oyunları gösterisi, öğrencilerin slayt gösterileri, dans öğretmeni Naibe Şensoy tarafından öğrencilerin dans ve vals gösterisi, Almanca öğretmeni Berna Turpoğlu eşliğinde öğrenciler tarafından şarkı söylenmesi, İngilizce öğretmeni SDedat Külcü ve İsmet Ortaacar eşliğinde öğrenciler tarafından  “We are big family” şarkısı seslendirilmesi, müzik öğretmeni Elif Özer eşliğinde öğrenciler tarafından şarkı seslendirilmesi ile devam etti. (Bülten)

 

ft. kolej 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum