Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!
Kastamonu’da yer alan kuruma devlet işçisi alımı başladı.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
Feci kazada yeni gelişme
Organize Sanayide meydana gelen feci kazada, yaralanan Celal Demirbaş hakkında son detaylar öğrenildi.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Cide’de yabancı cisim paniği!
Bugün sabah erken saatlerde Cide Belediyesi temizlik personellerinin sahil mıntıkası temizlik yaptığı esnada, deniz kenarında bir cisimle karşılaşıp durumdan şüphelenen temizlik işçileri durumu emniyete bildirdiler.
Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım
Mardin’de beş milyona dolara mal olacak fabrikanın temel atma töreni Gazze’de devam eden saldırılardan dolayı sade bir törenle yapıldı.
Nihayet başladı!
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolunda çalışmalar nihayet başladı.
Belediye filosuna 4 yeni araç eklendi
Pınarbaşı Belediyesi ilçeye daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna yeni araçlar ekledi.
6 bin saman balyası küle döndü
Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde çıkan yangında 6 bin saman balyası küle döndü.
Çin seddini delip yol açtılar, geri dönüşü olmayan hasar bıraktı
Çin Seddi'nde yerel seyahat süresini kısaltmak için kazı çalışması yapan iki kişi tutuklandı. Ming döneminden kalma olduğu belirtilen duvarda kazı çalışması yapanlar Çin Seddi'nde geri dönüşü olmayan hasara neden oldu.
Erbakan: Hayra motor, şerre fren olacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hayra motor, şerre fren olma hassasiyet ve gayretimizden asla vazgeçmeyiz” dedi.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
Üreticiler buğdayda tüccarın insafına kaldı
Türkiye buğday rekoltesinde rekora koşuyor, ancak TMO çiftçinin talebini karşılamakta zorlanınca üretici tüccarın eline düştü.
Deniz aniden soğuyunca balık tutmaya koştular
Deniz soğuk şoku nedeniyle yarı baygın şeklinde kıyıda su yüzüne çıkan balıkları vatandaşlar ve balıkçılar avladı.
CHP: Çakma ekonomist, millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor
CHP ÖRGÜTLERİNDEN ZAMLARA KARŞI 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI...
Ar Beton TSE belgesi aldı
İnebolu’da hemşehrimiz Ahmet Rüzgar tarafından 2 yıl önce hizmete sunulan Ar Beton Santrali hedeflerini aştı.
"Kaşıkla verdiniz, kepçeyle alıyorsunuz"
Birleşik Kamu-İş Sendikası Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda memur maaş artışı ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.
Sel bölgesinde güvenli elektrik mücadelesi sürüyor
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) hafta sonu Zonguldak, Bartın ile Kastamonu’nun sahil ilçelerinde etkisini gösteren selde oluşabilecek çarpılmaları engellemek ve heyelandan zarar gören şebeke unsurlarının onarılması için yoğun mücadele verdi.
Kendilerine kepçeyle yapıyorlar! Emekli vekil maaşı 70 bine dayandı
Zamlarla ilgili düzenleme emekli milletvekillerini de yakından ilgilendiriyor.
Yollar açıldı, tahliyeler sürüyor
Kastamonu’da şiddetli sağanak yağışın ardından kapanan Cide-Bartın karayolu suların çekilmesi ve ekiplerin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Sel sebebiyle su altında kalan ev ve işyerlerinde ekiplerin su tahliyesi devam ediyor.
Trafikte tehlikeli yolculuklar kamerada
Trafiği tehlikeye düşüren otomobil ve motosiklet sürücüsü ile iş makinesi operatörü cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Aşırı yağışlar çeltik arazilerine zarar verdi
Sağanak yağışlar tarım arazilerini vurdu.
TRADEF2023’te heyecan başladı
İstamonu Fuarcılık Organizasyonuyla 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı (TRADEF2023)’te birçok firma yer almaya başladı.
Irmaktaki hayvan leşleri kepçe ile kaldırıldı
Kızılırmak Nehri'ndeki iki büyükbaş hayvana ait leşler vatandaşların ihbarı üzerine belediye ekiplerince sudan alındı.
Baltacı: Kastamonu, bizimle birlikte konuşmaya başladı
CHP Milletvekili ve 1’inci Sıra Adayı Hasan Baltacı, Gündem Medya Haber’de Yılmaz Acar Davut’un sunduğu “Kastamonu’da Siyaset” programına konuk olarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Şırnak't a askerleri taşıyan otobüs devrildi: 2 şehit
Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesine yakın askeri personeli taşıyan otobüs devrildi. Meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, çok sayıda yaralı var.
Otomobil domuz sürüsüne daldı
Daday ilçesinde bir otomobil, yola çıkan domuz sürüsünün arasına daldı. Kazada 4 domuz telef olurken, otomobil kullanılmaz hale geldi.
‘Utanarak özür dileriz’
>>>Değirmenci; “Maalesef, doğal afetler kontrolümüz dışındaki faktörler olsa da felaketin boyutunun artmasında ‘insan’ faktörünün etkili olması, denetim eksiklikleri, sorumluların sorumsuzca davranması, açgözlü insanların üç kuruş fazla kazanması için malzemeden çalması, düzgün, güvenli ve yaşanabilir bir konut yapamadığımız için utanarak özür dileriz” dedi.