Ar Beton TSE belgesi aldı;

Ar Beton TSE belgesi aldı

İnebolu’da hemşehrimiz Ahmet Rüzgar tarafından 2 yıl önce hizmete sunulan Ar Beton Santrali hedeflerini aştı....

İnebolu’da hemşehrimiz Ahmet Rüzgar tarafından 2 yıl önce hizmete sunulan Ar Beton Santrali hedeflerini aştı.

Kurulduğu ilk yıl 75 bin metreküp hazır beton üretimi gerçekleştiren Ar Beton’a, Türk Standartları Enstitüsü tarafından TSE EN 206+A2 kalite belgesi verildi.

Tarihi Yarımada İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ne ait Ar Beton, iki yıl içinde yaptığı üretimin kalitesini belgelendirdi.

Santral sahiplerinden Zafer Kalyoncuoğlu, TSE Kalite Belgesi için yaklaşık 4 ay önce başvurduklarını söyledi.


AR BETON KALİTESİ TESCİLLENDİ

Başvurunun ardından santrale yetkililerin gelerek incelemeler yaptığını ve beton numuneleri aldıklarını belirten Zafer Kalyoncuoğlu, “Yapılan testler ve titiz incelemeler sonucu santralimiz için TSE EN 206+A2 Kalite Belgemizi teslim aldık. Bu belge ürettiğimiz hazır betonun kalitesinin tescilidir. Müşterilerimiz hazır betonumuzu önceden olduğu gibi bundan sonra da güvenle ve gönül rahatlığıyla kullanabilirler” dedi.

Beton uygunluk belgesi olarak verilen TSE Kalite Belgesinin özellikle büyük şirketler tarafından kendilerinden talep edildiğini ifade eden Kalyoncuoğlu, “TSE Kalite Belgesi, santralimizde ürettiğimiz C20, C25, C30 ve C35 beton için verildi. Bölgemizde sel felaketinden sonra bir çok projeye hazır beton tedarik ettik ve halen de etmeye devam ediyoruz. Bunun dışındaki devlet yatırımlarına ve özel sektör inşaatlarına da beton veriyoruz. Sadece İnebolu’ya değil çevre ilçelere, köylere de hizmet sunuyoruz. Geçen yıl hedefimizi aşarak 75 bin metreküp hazır beton üretimi gerçekleştirdik. Bu yılın ilk ayında ise 20 bin metreküpe ulaştık. Yıl sonuna kadar 50 bin metreküp beton üretimi gerçekleştireceğimizi tahmin ediyoruz” diye konuştu.

ZENGİN ARAÇ FİLOSU VE PERSONEL SAYISI

İnebolu Musa Mahallesi İkiçay Mevkiinde 2 yıldır hizmet veren Ar Beton’da 22 personel görev yaparken, 2 pompa, 10 mikser, 5 tır, 2 kepçe ile zengin bir iş makinesi parkı bulunuyor. 

Kaynak: Kadir Yıldırım / Yeni İnebolu Gazetesi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum