Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!;

Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!

Kastamonu’da yer alan kuruma devlet işçisi alımı başladı....

İŞKUR tarafından yayımlanan yeni ilen göre Temizlik İşlerine ve Sulama Birliğinde Kadrolu Çiftçi (Zirai Sulamacı) Devlet işçisi alımı yapılacak.

BAŞVURU TARİHİ

Kadrolu Zirai Sulamacı Devlet işçisi ve Temizlik işçisi alımı için başvuru süreci başladı son başvuru günü 21 Mayıs 2024 tarihidir.

BAŞVURU BELGELERİ

Kastamonu Beyler Sulama Birliği Kadrolu Zirai Sulamacı personel alımı için başvuru aşamasında adaylardan herhangi bir belge talep edilmeyecektir.

Kastamonu Beyler Sulama Birliği Kadrolu Zirai Sulamacı alımı; En az İlkokul mezunu olmak. en az 6 ay süreli sulama birliği tecrübesine sahip olmak. Kepçe ile açık kanal tortu temizliği yapabilecek kepçe kullanım belgesine sahip olmak. Birlikte bulunan araçları kullanabilmek için B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Devrekani ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Başvuru yapmak isteyenler, 00008296758 ilan numarasını İŞKUR’un internet sitesi üzerinden aratarak başvurularını gerçekleştirebilir.

BAŞVURU DETAYLARI

Devlet işçisi olabilmek için başvuru şartlarını taşıyana adaylar için başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleriyle veya e devlet şifresiyle giriş yapılarak. 170 Telefon numarası aranarak son olarak da Hizmet Noktalarından başvurular yapılarak noter kurasına katılım sağlanabilecektir.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum