Arama
Arama Sonuçları
"Asla izin vermeyeceğiz"
Kastamonu Belediyesi GSK'nın kapatma kararına ilişkin Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Meclis Toplantısı konuştu.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonulu başkandan örnek karar!.. Su ve ulaşım ücretsiz
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, tüm emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımlarından ücret alınmayacağını açıkladı.
TBMM’de 'Kastamonu' tartışması
TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken; zaman zaman da gergin anlar yaşanıyor. Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı; ‘Doğan Ünlü ve Murat Demir’e gönderme yaparak, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’na cevap verdi…
"Uyarıyoruz! Türkiye'yi etnik cehenneme çevirmeyin"
Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin Zafer Partisi’nin görüşlerini aktardı. Batur açıklamasında Filistin ve İsrail arasındaki gerilimi vurgulayarak;" Benzer olaylar bizim topraklarımızda da olmakta ve gelen sığınmacı ve kaçaklardan dolayı hızla ülkemizin demografik yapısı değiştirilmek istenmektedir.Buradan tekrar uyarıyoruz.Çok ama çok hızlı bir şekilde ülkemizde bulunan sığınmacı, Afgan ve kaçaklar güvenli yollarla ülkelerine gönderilmelidir. Uyarıyoruz; ülkeyi etnik bir cehenneme çevirmeyin" dedi.
Kastamonu camilerinde ‘kirada insaf’ hutbesi
Kastamonu ve 81 ilde Cuma hutbesinde, son dönemde artan konut kira oranına dikkat çekildi.
Çocuklarda okul reddine karşı alınması gereken önlemler
Okul, akademik becerilerin yanı sıra bilişsel, sosyal ve duygusal alanlardaki kazanımların elde edilebilmesinde önemli role sahiptir.
Pompeipolis'in ilk filmini yöneten Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu
Sarımsak kokan Kastamonu'ya sinema esintisiyle gelen Yönetmen Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu.
Çocuğa cinsel istismardan aranan şahıs yakalandı
8 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs, tutuklandı.
Çocuğa cinsel istismar ve tehditten aranan şahıslar yakalandı
Kastamonu JASAT ekiplerinin aranan şahıslara yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
JASAT, aranan 3 şahsı yakaladı
Hırsızlık, çocuğa cinsel istismar ve alıkoyma suçlarından aranan 3 şahıs yakalandı.
Eski Tosya Kaymakamı'ndan zehir zemberek veda! 'Arsız hırsızlar...'
Eski Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medyadan zehir zemberek bir paylaşım yaptı.
Baro kimliği ile milyonluk dolandırıcılık!
Adana’da avukat Ahmet Erleblebici’nin ofisine gelen dolandırıcılar, baro kimliğinin fotoğrafını çekip, sosyal medyada adına sahte ara bulucu hesabı açtı. Kadın profiliyle erkeklerle cinsel içerikli fotoğraf paylaşıp, sahte ara bulucu hesabından kişilere ulaşan dolandırıcıların milyonlarca lira vurduğu iddia edildi.
Bakanlıktan ailelere ‘mobil cihaz’ uyarısı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı uzmanlar, dijital platformların bilgisiz kullanımının çocuklarda olumsuz durumlara sebep olabileceğini belirterek mobil cihazların çocuklar için oyuncak olarak görülememesi konusunda ebeveynleri uyardı.
Kastamonu'da kalabalığın ortasında cinsel saldırı!..
Kastamonu'da akşam saatlerinde yaşanan olay büyük tepki çekti. Yüzünü gizleyen bir şahıs, onlarca insanın gözü önünde bir kadına cinsel istismarda bulunup olay yerinden koşarak uzaklaştı.
'Çocuğa cinsel istismar'dan aranıyordu
Kastamonu JASAT ekipleri, 13 yıl hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil değil!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
Üniversite'de 15 Temmuz'un dini travmaları ele alındı
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tarafından "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Hain Yapılanmanın Toplumdaki Dini Travmaları" paneli gerçekleştirildi.
PKK'nın çocuk istismarı BM raporlarına yansıdı
Terör örgütü PKK/YPG'nin çocuklara yönelik istismarının arttığı belgelendi.
15 Temmuz'un 7. yıl dönümünde tüm camilerde sela okunacak
15 Temmuz Cumartesi gününü 16 Temmuz Pazar gününe bağlayan gece saat 00.13’te Türkiye genelindeki tüm camilerde eş zamanlı selalar okunacak.
Aldatıcı reklamlara milyonlarca lira ceza!
Reklam Kurulu, bu yılın yedi ayında aldatıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalar nedeniyle 1109 dosya hakkında durdurma cezası verirken, 43 milyon 733 bin liralık idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.
İkinci el hilecilerine uyarı: Ava giden avlanır
Bazı ikinci el otomobil satıcıları ise karar sonrası internet sitelerinde yer alan fiyatları düşürerek, sahte fiyat uyguladı.
Cinsel istismardan aranan şahıs Ağlı’da yakalandı
Nitelikli cinsel saldırı suçundan 22 yıl hapis cezasına çarptırılan ve hakkında yakalama kararı verilen şahıs Ağlı’da yakalandı.
Kayınpederinin katlettiği gelin, toprağa verildi
Kayınpederi tarafından silahla kafasından vurularak hunharca katledilen 19 yaşındaki Karbeyaz Çimen, son yolculuğuna uğurlandı.