Erkek öğrenci yurdunda rezalet! İmam tecavüz etti iddiası;

Erkek öğrenci yurdunda rezalet! İmam tecavüz etti iddiası

......

Özel bir erkek öğrenci yurdunda 11 yaşındaki bir çocuğun, yurtta görevli 'imam' tarafından tecavüze uğradığı iddiası gündem oldu. Küçük çocuğun ailesine "Bana arkadan yaklaştı ve tecavüz etti. Eylemleri çok kez yaptı. Ne kadar yaptı, hatırlamıyorum" diyerek anlattığı skandal olay sonrası, 22 yaşındaki imam tutuklanırken; olayın detayları mide bulandırdı. Söz konusu iddiaların ardından, imam tutuklanırken, yurt kapandı ve müdür açığa alındı.

İstanbul'daki özel erkek öğrenci yurdunda yaşanan cinsel istismar gündem yarattı. İddialara göre okulda görevli olan 22 yaşındaki 'imam', 11 yaşındaki çocuğa tecavüz etti. Küçük çocuğun yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıkan iğrenç olay infial yarattı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan imam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜDÜR AÇIĞA ALINARAK YURT KAPANDI

İğrenç olayın gündem olmasının ardından söz konusu yurdun kapandığı, müdürün ise açığa alındığı öğrenildi.

"BANA ARKADAN YAKLAŞTI VE TECAVÜZ ETTİ"

Yaşanan skandalın detaylarını Sözcü Gazetesi'ndeki yazısında paylaşan gazeteci İsmail Saymaz, öğrenci Y.'nin, "Hoca beni yataktan kaldırıp odasına götürüp tecavüz ediyordu. Bu eylemi ilk olarak yaz tatilinden 6-7 ay önce başladı. Bana arkadan yaklaştı ve tecavüz etti. Eylemleri çok kez yaptı. Ne kadar yaptı, hatırlamıyorum" ifadesini aktardı.

Yazının ilgili bölümü şu şekilde:

Y., ifadesinde, İ.S.'nin geceleri kendisini “Bilgisayarımı getir” diyerek yataktan kaldırıp tecavüz ettiğini ileri sürüyor.

“Gece ve gündüz fark etmeksizin yapıyordu. Eylemler sırasında kimse olmuyordu. Bir hoca gelince beni bırakıyordu” diyor.

Y., başından geçeni iki arkadaşına da anlattığını anlatıyor. “Bu zamana kadar daha kötüsü olabilir diye söylemedim” diye konuşuyor.

Y.'nin ifadeleri üzerine 22 yaşındaki imam İ.S gözaltına alındı.

TUTUKLANAN İMAM, İFADESİNDE İDDİALARI REDDETTİ

İ.S., ifadesinde, tecavüz iddiasını reddediyor.

“Gece kaldırmadım, istismarda bulunmadım” diyor.

Birkaç kez Y.'den üçüncü kattaki muhasebe odasında bulunan bilgisayarını ve şarj aletini getirmesini istediğini söylüyor. Kendi öğrenci grubunda olmadığı halde neden Y.'den istediğini açıklayamıyor.

Çocukların yatsı namazından sonra uyuması gerektiğini ancak zaman zaman yastık savaşı ve kağıttan top oynadıklarını belirtiyor. Hocasına şikayet ettiği için Y.'ye film izlememe ve playstation oynama cezası verildiğini kaydeden İ.S., “Bu sebeple hakkımda isnatta bulunmuş olabilir” diyor.

"TELEFONUMU KARIŞTIRMIŞ"

İ.S. şöyle devam ediyor:

“Şifresini öğrenmiş, telefonumu karıştırmış. Y. kız arkadaşlarla oyun oynadığımı ve birbirimize fotoğraf gönderdiğimizi yaymış. Bu benim kulağıma geldi. Kızdım. Okuldan geldiklerinde çocuklara çay dağıtma cezası verdim. Bu yüzden iftira attığını düşünüyorum.”

Y.'nin, hocasının şifresini biliyor olması, özel bir yakınlaşmayı akla getiriyor.

İ.S., “Telefonumu açarken görmüş olabilir” diyor.

Hiç inandırıcı değil!

İ.S. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum