Arama
Arama Sonuçları
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
Kastamonu'da ESH kapsamında 1 yılda 25 bin ziyaret!
Kastamonu'da Evde Sağlık Hizmetleri (EHS), 2010 yılında başladığı görevine 14. yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Başlangıcından bugüne, aynı özveri ve kararlılıkla hizmet sunan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, 2023 yılında önemli bir performans sergiledi.
İlçe Devlet Hastanesi, bakıma alındı!
Araç Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve hastane ortamlarını daha temiz ve kullanışlı hale getirmek amacıyla kapsamlı bir bakım ve yenileme sürecine girdi. Hastanenin polikliniklerinden bekleme alanlarına, koridorlardan yatan hasta servisine kadar birçok bölümünde tadilat, temizlik ve boya çalışmaları gerçekleştirildi.
Kuzeykent'te önemli gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu'da sadece 2 adet bulunan doktorlu ambulansın biri Kuzeykent'te görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, bu hizmete vesile olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek; "Kuzeykent Mahallesi Kastamonu'da 2 tane bulunan doktorlu ambulanstan bir tanesine sahip olmuş oldu" dedi.
Kastamonu'da göz sağlığında devrim!
Akıllı Lens ameliyatları büyük şehirlerde olduğu gibi artık Kastamonu’da da başarılı bir şekilde yapılıyor. Nefes Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Alper Şanlı, vatandaşların da merak ettiği akıllı lenslerle ilgili konuştu.  Akıllı Lens nedir, kimlere uygulanabilir ve avantajları nelerdir, konusunda Op. Dr. Alper Şanlı, bilgilendirmelerde bulundu.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Kastamonu’nun kanatsız meleği! Bu sesleri duyun
Kastamonu’da ikamet eden ve beş yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığına sahip olan minik Çınar Berk, Kastamonu’ya kısılan sesini duyurmak istiyor. Çınar Berk’in ailesi, yaşanan sıkıntıları, ellerinden tutulmayışını Açıksöz Gazetesi’ne anlatarak Kastamonu’ya seslendi.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
KEAH'ta sevkleri engelleyecek ilk hamle gerçekleşti
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde ek yoğun bakım ünitelerinin hizmete girdiğini açıkladı.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Çatalzeytin Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar!
Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanede, Hastane Afet Planı (HAP) tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği okul öğrencilerinin okulda yedikleri pastadan zehirlenmesi konu alındı... İşte o video!
KEAH'ta değişim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastane çevresinde gerçekleştirilen çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. 30 Aralık 2023 tarihinde başlatılan iyileştirme çalışmalarıyla hastaların ve yakınlarının daha konforlu bir ortamda hizmet alabilmeleri hedeflendi.
İlçeye yeni doktor ataması
Aralık ayında yeni doktorlar hizmetlerine başlarken, ilçeye yeni hekim ataması yapıldı.
Tosya Devlet Hastanesi’nde garip olaylar
Tosya Devlet Hastanesi’nde dikkat çekici bir olay yaşandı… Bir vatandaş tarafından kapıdaki sıra randevusuna asıldığı iddia edilen not, ilçede gündem oldu…
Kastamonu'dan hasta sevkleri tarih oluyor!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni bir döneme giriliyor. Yetersiz yoğun bakım yatağı sebebiyle şehir dışına yapılan sevkler, artık tarih olacak.
Otopark yapmak çok mu zor?
AHMET KATAR, KEAH’TAKİ PARK ÇİLESİNE DİKKAT ÇEKTİ
Kastamonu sağlığına yeni göz
Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde inceleme yapıldı
Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu LÖSEV İl Temsilciliği Kastamonu'da etkinlikleri düzenleyecek. Düzenlenen etkinlikler kapsamında LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından ziyaret edilecek olan Candaroğulları İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte turuncu balonlarla farkındalık yaratılacak. Öte yandan hafta boyunca turuncu rengi ön plana çıkarılacak.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
İstanbul'da Hasta Yatağı Kiralama
Hasta yatağı kiralama, İstanbul'da yaşayan hasta insanlar, yatan hastalar ve hasta yakınları için önemli bir konu haline gelmiştir.
Dermaclinic Lazer Epilasyonla Kalıcı Çözümler Sunuyor
Bursa'da lazer epilasyon, modern cilt bakım teknolojisinin getirdiği yeniliklerle, kalıcı tüy alma yöntemleri arasında önemli bir konumda bulunmaktadır.
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi