Akşam seansı uygulaması başarılı! İl Sağlık Müdürü denetlemeye gitti…;

Akşam seansı uygulaması başarılı! İl Sağlık Müdürü denetlemeye gitti…

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok liderliğinde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayata geçirilen yeni uygulama, hastaların bekleme sürelerini kısaltıyor ve tedavi süreçlerini daha erişilebilir hale getiriyor....

Akşam seansı uygulamasının 20 Mayıs 2024 tarihinden itibaren başlamasıyla birlikte, ayaktan fizik tedavi alan hastaların beklemeleri azaldı. Gündüz işlerinden dolayı seanslara katılamayan hastaların da tedavilerini akşam saatlerinde alma imkanı sağlandı. Bu sayede, hastaların tedavileri yoğunluktan uzak, ferah ortamlarda ve bekletmeden ivedilikle gerçekleştirilebiliyor.

İl Sağlık Müdürü Derdiyok, yapılan incelemeler sonucunda alınan kararların doğrultusunda akşam seansı uygulamasının kalıcı olarak devam ettirilmesinin planlandığını belirtti. Bu uygulama, hastaların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlarken, tedavi süreçlerinin daha etkin işlemesine de katkı sağlıyor.

Akşam seansı uygulamasının devreye alınmasıyla birlikte, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören hastaların memnuniyetinin arttığı gözlemleniyor. Bu uygulama, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum