Arama
Arama Sonuçları
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.
Kastamonu’da “İTTİFAK” olacak mı?
31 Mart 2024 tarihine gerçekleşecek olan yerel yönetimlerin belirleneceği seçime sayılı günler kaldı. Siyasi arenanın kızıştığı bu günlerde en çok merak edilen konulardan biri, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da ortak aday gösterip göstermeyeceği oldu.
Kastamonuspor, 'Zafer'e uğurlandı...
Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.
Satan çok alan yok! Kimse alamıyor
Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer "Otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı, önümüzdeki süreçte kampanyalar artacaktır. Otomobil alımlarında kredi kullanım oranı yüzde 65'lerden yüzde 12'lere düştü" dedi.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
KYK yurtlarında hedef; 1 milyon öğrenci
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedeflerinin olduğunu söyledi.
Bahçeli: Emekli zammı makul değil!
MHP Lideri Bahçeli: "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir" dedi.
Kastamonu Emniyetinden mola uyarısı [VİDEO]
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından mola konusunda sürücülere uyarı geldi. Hazırladıkları videoyla sürücülere hayati uyarı yapan Emniyet Müdürlüğü; " Şehirlerarası yolculuklarda kendinizi yorgun hissettiğinizde 2 saatte bir 10 dakika mola vermeyi ihmal etmeyin" denildi.
Sel nedeniyle kapanan köy yolları açılıyor
Kastamonu’da iki gün önce yaşanan sel sebebiyle yolu ulaşıma kapanan köylerin sayısı yapılan çalışmalarla 17’ye düştü.
Müebbetle yargılanıyordu, 6 ay hapis cezası aldı
CİNAYETİN TEK SANIĞI OLAN ESKİ POLİS DE, SADECE DELİLLERİ KARARTMAKTAN SUÇLU BULUNDU
Ünlü’den CHP teşkilatına: ‘Dalton kardeşler’ benzetmesi
Tosya’da konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu teşkilatına yüklendi. ‘Dalton kardeşler, karanlık odalarda hesap yapıyor’ diyen Ünlü, ‘Hepsi rant peşine düşmüş’ ifadelerine yer verdi.
"Kastamonu’muzun eğitim çalışanları bizi yanıltmadı"
Türk Eğitim Sen Kastamonu'da eğitim alanında 2023 yılının yetkili sendikası oldu. Afacan açıklamasında; "Güvendiğimiz Kastamonu’muzun eğitim çalışanları bizi yanıltmadı 'Yetki Türk Eğitim Sen’de olmalı; çünkü biz sendikamıza güveniyoruz' dedi. Teşekkür ederiz. Biz kocaman bir aileyiz; bazen aile içi kırgınlıklar olsa da çözmesini camiamızı güçlü kılacak iradeyi göstermesini biliriz" ifadelerine yer verdi.
‘Galibiyetle dönmeyi umut ediyoruz’
TFF Kadınlar 2’nci Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü, yarın deplasmanda Bursa Soğanlı Spor’a konuk olacak. Bursa Atıcılar 3 Nolu Saha’da oynanacak maç öncesinde Kastamonu Gücü SK Antrenörü Necip Oktay açıklamalarda bulundu.
Cide'de sürücüler uyarıldı
Cide ilçesinde, Kaymakam Tuncay Karataş ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Karayolu Trafik Güvenliği" ve "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte sürücülere uyarılarda bulundu.
Özel çocuklardan, çok özel gösteriler
Kastamonu'da Engelliler Haftası dolayısıyla Gençlik Merkezi’nde program düzenlendi.
Cide'de öğrencilere trafik bilgilendirmesi
Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, 6-12 Mayıs Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla ilkokullara ziyaret gerçekleştirdi.
Kaymakam Yıldırım'dan sürücülere uyarı
Daday'da Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla trafik denetim uygulaması gerçekleştirildi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy'dan sürücülere kemer kontrolü
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Sinop’ta düzenlenen trafik denetimine katıldı. Sürücülerle sohbet eden Ersoy, kemeri takılı olan sürücülere teşekkür etti, takmayanları ise kemer kullanmaları konusunda uyardı.
İşte Akkuyu'nun hikayesi
100 MİLYON DOLAR İÇİN 60 YILLIK RÖTAR
Erdoğan’dan ÖTV müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa taşıtta ÖTV müjdesi verdi. Erdoğan, "Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaf, aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi. Cumhurbaşkanı, bazı iş kollarına da vergi müjdesi verdi.
Jandarma denetimleri bayram'da hız kesmedi
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik ekiplerince tüm ilçelerde Ramazan Bayramı esnasında trafik denetimleri gerçekleştirilmeye devam ediliyor.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde anketler ne diyor?
CHP'nin kritik isimlerinden Özgür Özel, anketlerde önde olduklarını ifade etmişti. Özel'in ardından anketlerle ilgili dikkat çeken bir çıkış da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. Oktay, "Seçimi birinci turda kazanacağımızdan eminiz. Önde olduğumuz bir gerçek. Son 10-15 gündeki trendde aradaki farkın açıldığını görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri açıklandı
İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramında güvenlik güçlerinde alınacak ve yurt genelinde uygulanacak tedbirlerle ilgili 81 ilin valiliğine ‘2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri’ konulu genelge gönderildi.
81 ile bayram genelgesi
Ramazan Bayramı'nda emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Bayramın ara tatile de denk gelmesi dolayısıyla karayollarında yoğun trafik tedbirleri alınacak.
‘Ülkemizin geleceği gençlerimizin elinde’
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Atışmalı kongre
Kastamonu Ziraat Odası’nın 9. olağan genel kurulu, Cumartesi günü Ünal Düğün Salonu’nda yapıldı. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu’nun aday olduğu genel kurulda Butur 102, Yapıcıoğlu ise 73 oy aldı. Mevcut Başkan Butur, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Genel kurula AK Parti Milletvekili Metin Çelik, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve delegeler katıldı.
‘Adalete güveniyoruz’
Geçtiğimiz gün Pınarbaşı Belediyesi önünde bir araya gelen AK Parti, MHP ve CHP teşkilatları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Şenol Yaşar’ın darp edilmesine tepki gösterdi. Yaşar açıklamasında; "Bunlar bir aile. Sözüm ona devlet memuru. Ancak siyasetten bir türlü nasibini alamamış, o hazımsızlıkla çocuklarını da doldurarak ilçede terör estiriyorlar. Biz adalete güveniyoruz. Biz doğruluktan yanayız” dedi.
"Bu rezaletlere onay verenlerin yakasını bırakmayacağız"
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, 6 yaşındaki çocuğun evlendirilerek cinsel istismara uğraması olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başesgioğlu yaptığı açılmasında; "Biz haberleri açtığımızda bu rezaletleri artık duymak istemiyoruz. Artık gençlerimizin özgürce yaşayabileceği, çocukken istismara uğramaktan korkmayacağı bir gelecek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.
Tosyaspor'a, motivasyon yemeği
Kastamonu 1. Amatör Beyaz Grup'ta 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) hedefleyen Tosyaspor sezonun ilk haftasında karışılacağı Seydilerspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolculara yemekte bir araya geldi.