KYK yurtlarında hedef; 1 milyon öğrenci;

KYK yurtlarında hedef; 1 milyon öğrenci

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedeflerinin olduğunu söyledi....

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedeflerinin olduğunu söyledi.

Bakan Osman Aşkın Bak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yüzyılı kabinesinde görev alarak gençlerimize hizmet etmek için yola çıktık. Teknoloji alanında, sosyal hizmet alanında gençlerimizin emrindeyiz. Bizim bakanlığımız gençlerimizin bakanlığıdır. Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var. Kredi yurtlar Kurumu yurtlarında 1 milyon öğrencimizin misafir etmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl 870 bin öğrenci Kredi Yurtlar Kurumundan istifade etti. Verdiğimiz desteklerle öğrencilerimizin üniversite hayatlarını kolaylaştırdık. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir altyapıya ve güçlü bir geleceğe sahip. Bizim en büyük gücümüz ve öz kaynağımız gençlerimizdir. Biz bu süreçte gençlerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Gençlerimize inanıyoruz çünkü onlar bu coğrafyada bu ülkeyi en güçlü hale getireceklerdir. Bugün de emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum