Bahçeli: Emekli zammı makul değil!;

Bahçeli: Emekli zammı makul değil!

MHP Lideri Bahçeli: "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir" dedi....

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamasından satır başları: "TBMM, 1 Ekim 2023'e kadar ara vermeden gündemdeki kanun tekliflerini kabul ederek milletimizin beklentilerini karşılamak zorundayız. 6 Şubat depremlerinin ağır sonuçları en aza indirilecektir. Devlet deprem bölgesinde seferber olmuş. Siz milletvekillerinden ricam Genel Kurul çalışmalarına aktif ve eksiksiz katılmanızdır."

"HAYAT PAHALILIĞI KADERİMİZ DEĞİLDİR"

"Yeri gelirse dost için ölmesini, düşman için dirilmesini biliriz. İnsanımızın yüksek refah seviyesine ulaşacağına yürekten inanıyorum. Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi, siyasal ve ekonomik istikrarın temelidir. Biz gelecekten umutluyuz. Türkiye'mizi seviyor, milletimize güveniyoruz. Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme gayreti içinde bulunan bir iktidar vardır. Biz de bunların yanındayız. MHP işçinin, memurun, esnafın, çiftçinin her insanımızın arkasındadır."

"MEMUR MAAŞLARINA YAPILAN ZAM EMEKLİLERİN MAAŞINA DA YANSIMALI"

"Ekonomik toparlanma genişledikçe memur ve emeklilerimizin maaşları çok daha yükseğe ulaşacaktır. Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir."

Kaynak: Mynet

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum