Cide'de sürücüler uyarıldı;

Cide'de sürücüler uyarıldı

Cide ilçesinde, Kaymakam Tuncay Karataş ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Karayolu Trafik Güvenliği" ve "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte sürücülere uyarılarda bulundu....

Kaymakam Tuncay Karataş, Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Şehit Necmi Yıldırım Ortaokulu öğrencileri ile birlikte "Karayolu Trafik Güvenliği" ve "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında ilçedeki kontrol noktasında  durdurulan araçların sürücülerine emniyet kemeri kullanımı ve trafik kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu. Akabinde sürücülere 'Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" sloganının yer aldığı broşürler dağıtıldı.

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLERİN YAKINLARI ZİYARET EDİLDİ

Cide Kaymakamı Tuncay Karataş program kapsamında trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden  vatandaşlarımızın yakınları Okan Yay'ı işyerinde; Mehmet Salcı'yı da evinde ziyaret ederek vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi. Kaymakam Karataş'a denetim ve ziyaret sırasında  İlçe Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, İlçe  Emniyet Müdürü Nadir Yolbulan, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin ADAY ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin UĞUR eşlik etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum