Jandarma denetimleri bayram'da hız kesmedi;

Jandarma denetimleri bayram'da hız kesmedi

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik ekiplerince tüm ilçelerde Ramazan Bayramı esnasında trafik denetimleri gerçekleştirilmeye devam ediliyor....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Trafik timlerince gerçekleştirilen denetimlerde "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz. Yolumuz dikkat edenlerle, kurallara uyanlarla güvenli. Hep birlikte nice bayramlar için sana güveniyoruz" sloganı ile sürücüler kemer takmaları konusunda uyarılarak, kazaların önlenmesi amaçlanıyor. Sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtılan denetimlerde emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere birçok konuda uyarıda bulunuluyor.

Trafik ekiplerince belli noktalarda Drone kullanılan denetimlerde havadan alınan görüntülerle kural ihlali yaptığı belirlenen sürücüler tespit ediliyor. Yapılan kontrollerde emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanma, trafiği tehlikeye atacak şekilde şerit değiştirme ve hız kurallarına uyma konularına dikkat edilmektedir.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığınca bayramın huzurlu ve mutlu bir şekilde bitmesi için devam eden denetimlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da unutulmamış, yolculuk yapan çocukların bayramları kutlanarak çeşitli hediyeler verilmiştir.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum