Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da haftasonu ‘bisiklet turu’ var
2011 yılından beri organize edilen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 2024 yılı itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde düzenlenecek. Kastamonu’da ise 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da Kışla Parkı’ndan start alacak.
Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor
Ülkemizde havacılığın gelişmesinde büyük bir öneme sahip olan Türk Hava Kurumu (THK), 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Yumaklı; "Türkiye; Avrupa'da 1'nci, dünyada 4'ncü ..."
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu Üniversitesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında; “Türkiye ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci, dünyada ise dördüncü sırada. Bundan gurur duymamız gerekir. Dünyadaki dördüncü sıradan üst sıralara çıkarmak da bizim ayrıca diğer bir hedefimiz” dedi.
Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu
Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, Arnavutköy’de piknik şöleni organize etti. Piknik şölenine Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir de katılım sağladı.
Kastamonu İHH TEKNOFEST’e ayak izini bıraktı
Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST'te katılımcıların, çeşitli etkinlikleri tecrübe etme imkanı buluyor. Kastamonu İHH Kadın Komisyonu da depremzede gençlerle ve gönüllüleriyle birlikte TEKNOFEST’e katılım sağladı.
Albaraka Türk Kastamonu Şubesi'nden örnek proje
Albaraka Türk Katılım Bankası Kastamonu Şubesi çalışanları örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
Suna Kıraç kimdir? nereli? kaç yaşında?
Son zamanlarda gündemde yer almakta olan isimlerden bir tanesi Suna Kıraç oluyor ve vatandaşlar tarafından Suna Kıraç kimdir? Sorusu araştırılıyor. Peki, Suna Kıraç kimdir? Kaç yaşında, nereli? Tüm soruların cevabı haberimizde
Yangınların kaynağı ‘ihmal’ ve ‘dikkatsizlik’ olarak belirtildi
Türkiye genelinde bu yıl 31 Temmuz itibarıyla 1060 orman yangını çıktı, 7 bin 190 hektar alan zarar gördü. Yangınların yüzde 48'inin kaynağının ihmal, dikkatsizlik ve kaza olduğu belirtildi.
TÜSEP açıkladı: işte Türkiye sağlık raporu
Türkiye Sağlık STK’ları Platformu (TÜSEP) Türkiye Sağlık Raporu’nu Birlik Vakfı’nın Beyazıt’taki yerleşkesinde paydaşlarıyla birlikte açıkladı.
İki ayda sigara bıraktırıyor! ilaç onay bekliyor
Yeni bir araştırmaya göre, Doğu Asya ağaçlarından yapılan bir ilaç, sigara içenlerin üçte birinin yalnızca iki ay sonra sigarayı bırakmasına yardımcı olabiliyor.
Hatay, Mersin ve Çanakkale'deki orman yangını devam ediyor! Sabah müdahale daha da hızlandı, işte son durum
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de dün başlayan orman yangınları bugün de devam ediyor. Havadan ve karadan müdahale edilen yangınlara sabahın ilk ışıklarıyla destek daha da hızlandı. Hatay'daki yangında 2 kişi gözaltına alınırken Mersin'de 373 hane boşaltıldı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ise merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında çıkan orman yangınlarında yaralı ve can kaybı olmadığını belirtti.
Help Yetim, Afrikalı Çocukları Bayramda sevindirdi
Merkezi Avrupa'da olan Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu gönüllüleri Kurban Bayramı öncesinde geldikleri Tanzanya'da hayırseverlerin desteğiyle yetimlerin yüzünü güldürdü.
Help Yetim, Afrikalı Çocukları Bayramda sevindirdi
Merkezi Avrupa'da olan Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu gönüllüleri Kurban Bayramı öncesinde geldikleri Tanzanya'da hayırseverlerin desteğiyle yetimlerin yüzünü güldürdü.
Sıla Öğrenci Yurdunda mezuniyet sevinci
İhlas Vakfı Sıla Öğrenci Yurdu tarafından mezun olan 20 öğrenci için mezuniyet gecesi düzenledi.
3 partiye 'dolandırıcılık'tan suç duyurusu!
CHP Üyesi Cüneyt Kaya, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi hakkında “dolandırıcılık” suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.
Tosya Kızılay’dan depremzede çocuklar yararına kermes
Türk Kızılay’ı Tosya Temsilciliği Kadın gönüllüleri tarafından geliri depremzede çocuklar yararına kermes düzenlenecek.
Depremzedelerin yaraları sarıldı
6 Şubat’ta yaşanan afetlerin ardında, Damladan Deryaya Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği yaraların sarılmasında üzerine düşeni yaptı. Dernek, yapılan yardımları Kastamonu Valiliği’nin yapmış olduğu yardım kampanyasıyla ve bölgeye giden Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile bölgeye ulaştırdı.
Depremzedelere 1,8 milyar TL kaynak aktarıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, "Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması içinse bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık" dedi.
‘Tehdit ve tacize yeltendiler!’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’nün organizasyonuyla gerçekleştiğini iddia ettiği olayda; bir grubun CHP Milletvekili Hasan Baltacı’yı takip ettiğini belirtti.
Hz. Pir gönüllüleri Kastamonu'ya akın etti
Türkiye'nin dört bir yanından gelen Hz. Pir gönüllüleri, hafta sonu Kastamonu'da bir araya geldi.
Yeniden meclise giden Baltacı'dan ilk açıklama!
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.Baltacı; "Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu’da oylarını milletimizin takdiri ile 2018 seçim sonuçlarına göre yaklaşık yüzde 50 arttırmıştır. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Gerçek şu ki, sandıktan değişim mesajı çıkmıştır. 2.Tur’u değişim isteyenlerin kararlılığı belirleyecektir. Biz inanıyoruz ki; bu yalancı ve yasakçı Saray düzeni kaybedecek Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır" şeklinde konuştu.