Depremzedelerin yaraları sarıldı;

Depremzedelerin yaraları sarıldı

6 Şubat’ta yaşanan afetlerin ardında, Damladan Deryaya Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği yaraların sarılmasında üzerine düşeni yaptı. Dernek, yapılan yardımları Kastamonu Valiliği’nin yapmış olduğu yardım kampanyasıyla ve bölgeye giden Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile bölgeye ulaştırdı....


6 Şubat’ta yaşanan afetlerin ardında, Damladan Deryaya Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği yaraların sarılmasında üzerine düşeni yaptı. Dernek, yapılan yardımları Kastamonu Valiliği’nin yapmış olduğu yardım kampanyasıyla ve bölgeye giden Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile bölgeye ulaştırdı.

Damladan Deryaya Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Kastamonu’ya gelen depremzedeler için dernek merkezinin yanı sıra Kuzeykent’te de geçici süreli Yardım Dağıtım Merkezi açarak ayni ve nakdi yardımlarında bulundular. Ev sahipleriyle afetzedeleri buluşturarak yuvalarını kurmaları sağlandı. Eşyası olmayan evler için ise yine yardımsever Kastamonu halkının bağışladığı ev eşyaları ile evleri düzenlendi.

“ANNELERİN HUZURLU, ÇOCUKLARIN HEP MUTLU OLDUĞU BİR HAYAT DİLEĞİYLE”

Damladan Deryaya Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Saadet Yuksel, Afetzedelerin maddi manevi her daim yanlarında olarak yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “ Depremzedelerin yaşadıkları zorluklar içerisinde hayatlarına mutluluk katmak, keyifli ve farklı bir gün geçirmelerini sağlamak, Kastamonu’ya dair güzel anılar biriktirmeleri adına Cumartesi Günü Daday Kılıç At Çiftliği’ne gezi düzenledik. Annelerimiz ve çocuklarımız o kadar mutlu oldular ki. Annelerin birçoğu ‘Çocuklar heyecandan doğru düzgün uyumadılar sabah erkenden kendileri kalkıp hazırlandılar’ dediler. Gün boyunca çocukların oradan oraya koşturmaları, oyunlar oynamaları, ata binmeleri ve yaşadıkları mutluluk anneleri çok daha fazla mutlu etti.
Davetimize icabet ederek katılan ailelerimize, her daim yanımızda olan, ulaşım konusunda desteğini esirgemeyen Sayın Abdullah Parmaksızoğlu’na, müzikleriyle renk katan arkadaşlara, güler yüzleriyle bizleri ağırlayan Kılıç At Çiftliği sahiplerine ve çalışanlarına, bu güzel günün olmasına katkı sağlayan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Annelerin huzurlu, çocukların hep mutlu olduğu bir hayat dileğiyle…” diye konuştuk.





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum