Arama
Arama Sonuçları
AKED’den Kastamonulu kadınlara çağrı
AKED Başkanı Suzan Avanoğlu, 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan eğitimlere ilgi duyan tüm Kastamonulu kadınları davet etti.
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
Bu çilek fideleri çok 'özel'
İl Tarım ve Orman müdürlüğü tarafından “Benim engelim üretim yapmama engel değil" başlıklı hazırlanan proje, kadın çiftçi Lemiye Budak'ın bahçesinde özel bireylerle çilek fidesi dikilerek hayata geçirildi.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu'da kadınlardan atak!
Halime Çavuş Kadın Derneği'nin 20 üyesi tarafından oluşturulan bando takımı 3,5 aydır gösteri için çalışıyor Bando takımı, ilk gösterisini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 7 Mart'ta sunacak
Kastamonulu kadın çiftçiler artık daha bilinçli!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Hanönü ilçesi Bağdere köyünde kadın çiftçilere eğitim verildi.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
Kastamonu ihracatına ‘bakır’ dopingi!..
Acacia Maden, 5 yılda yurtdışına 750 milyon dolarlık bakır madeni ihracatı yaptı 
Kastamonu'da üretimin enerjisini güneş karşılıyor
Taşköprü ilçesindeki sarımsak işleme fabrikasının çatısına TKDK desteği ile güneş panelleri yerleştiren girişimci, ihtiyaç fazlası elektriği şebekeye vererek gelir de sağladı Girişimci Sinan Alp: "Sarımsak çıktıktan sonra günde yaklaşık 600-700 kilovatsaat kadar ihtiyacımız oluyor. Bunun tamamını enerji santrali karşılıyor ve 1000-1300 kilovatsaat kadar da fazlası oluyor"
Komşuda ilk kadın oto yıkamacı
KOSGEB'in kadın girişimcilere sunduğu destek ve faizsiz kredi imkânından faydalanan Merve Soyçeken, büyük çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu sanayi sitesinde iş yerini açtı.
Bu proje Kastamonu’yu ‘spor şehri’ yapacak
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde “Spor Vadisi”nin tüm ayrıntıları masaya yatırıldı
Kefeli, Tosya OSB'deki sorunlara dikkat çekti
CHP Tosya İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki alt yapı ve üst yapıdaki eksiklik ve sorunlara dikkat çekti. Kefeli açıklamasında, yakın zaman önce yaşanan yangın afetini hatırlatarak, öncelikli olarak itfaiye birimi ve yangın vanası ile yangın havuzu oluşturulması gerektiğini dile getirdi.
Beşiroğlu Pide Kebap Salonu, Kastamonu'nun damak zevkine hitap ediyor...
Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonu, Kastamonu'da lezzetiyle fark yaratmaya devam ediyor. 16 yaşından bu yana bu sektörü bildiğini ve içerisinde olduğunu belirten Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonunun sahibi Erkan Beşiroğlu, kullandığı et ve sebzeleri de günlük olarak temin ediyor. Ustalıkla ürettiği ürünlerle, Kastamonuluların damak zevkine hitap eden Erkan Beşiroğlu, Karabük Safranbolu'da bayi açmayı hedefliyor.
Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı
Ağustos ayında kapılarını Kastamonu'ya açan Nora Takı, ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik, gümüş ve saat ürünleriyle Kastamonu halkına üst düzeyde kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı'nın sahibi Ömer Türkmen, tüm Kastamonu'yu mağazalarına çağırıyor.
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır…
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır.
'Aile ve Gençlik Bankası' kuruluyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Gençlik Bankasıyla ilgili, “Seçim vaatlerimizden biri buydu. Bu konuda da çalışmalara başladık. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmaları başlattık" dedi.
Kastamonu AKED, 2 projeyle geliyor
AKED'in (Akademi Kültür Eğitim Derneği), bu yıl da biri yetişkin eğitimi alanında diğeri ise spor alanında iki Erasmus projesi kabul edildi.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.