Arama
Arama Sonuçları
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Kastamonu'da saatlik değişim!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu dahil 43 il için sarı kod uyarısı vermişti. Kastamonu'da şiddetli fırtına etkili oldu. 1 saatlik aralık sonrasında hava, yerini güneşe bıraktı.
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Kastamonu’daki markete efsane ürün geldi!
Kastamonu’daki markete beklenen ürün geldi…
Doğalgazda Mart ayı tarifesi açıklandı
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını aktardı.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Kastamonu’daki kazada acı gelişme!
Akşam 20.00 sularında Atatürk caddesi üzerinde meydana gelen kazada 2 yaralıdan durumu ağır olan Hatice Şimşek, yaşam mücadelesini kaybetti.
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Bakanlık, Kastamonu’da memur alacak!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun da aralarında yer aldığı, personeli alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.
Kastamonu'dan Türkiye'ye seslendi: 'Ne yapacağımı bilmiyorum'
Kastamonu’nun Araç ilçesinde yaşayan Hamza Çelik isimli vatandaş; aylardır sesini duyurmaya çalışıyor. Farklı medya kanallarına sıkça çıkan ve evine elektrik verilmediğini iddia eden Hamza Çelik, yine ulusal medyanın gündeminde yer aldı.
Kastamonu'da acele kamulaştırma kararı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla Kastamonu’da bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Başkan, kesenin ağzını halka açtı; %25 indirim!
Devrekani Belediyesi, her geçen gün artan enflasyona karşı zor olanı gerçekleştirdi ve ilçe halkının su faturalarına yüzde 25 indirim yaptı.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Karadeniz’de mini tsunami!..
Bugün yaşanan fırtınada deniz taştı, dev dalgalar sahildeki 7-8 metrelik elektrik direklerinin üzerine çıktı. Dalgalar nedeniyle sahil şeridindeki yollarda su baskınları meydana geldi.
Kastamonu’da onlarca köye elektrik verilemiyor
Ekiplerin müdahalesi sonucu enerji verilemeyen köy sayısı 230’dan 49’a düştü
İlçelerde büyük zayiat!
Kastamonu’nun İlçelerinde etkili olan fırtına, büyük hasara neden oldu.
Kastamonu'da üretimin enerjisini güneş karşılıyor
Taşköprü ilçesindeki sarımsak işleme fabrikasının çatısına TKDK desteği ile güneş panelleri yerleştiren girişimci, ihtiyaç fazlası elektriği şebekeye vererek gelir de sağladı Girişimci Sinan Alp: "Sarımsak çıktıktan sonra günde yaklaşık 600-700 kilovatsaat kadar ihtiyacımız oluyor. Bunun tamamını enerji santrali karşılıyor ve 1000-1300 kilovatsaat kadar da fazlası oluyor"
Kamyon ve otobüsler yasaklanıyor!
AB Parlamentosu, AB Komisyonu'nun kamyon ve otobüsler için yeni CO2 standartlarına ilişkin görüşlerini büyük ölçüde benimsedi ve müzakere sürecini bekliyor.
Sayıştay’ın ‘Kastamonu Belediyesi’ raporu yayınlandı
Sayıştay Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak denetlenen Kastamonu Belediyesi’nin 2022 raporu yayınlandı.
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
İtfaiyeciler, elektrikli araçların karışabileceği kazalara tatbikatlarla hazırlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal: "Teknolojiye ayak uydurmaya çalışarak bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz"
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.