İlçelerde büyük zayiat!;

İlçelerde büyük zayiat!

Kastamonu’nun İlçelerinde etkili olan fırtına, büyük hasara neden oldu....

İnebolu ilçesinde yaşanan şiddetli fırtına, Camikebir Mahallesi'nde bir otomobile zarar verdi. Fırtına nedeniyle kopan ağaç dalı, park halindeki aracın üzerine düşerek hasara yol açtı. Olayın hemen ardından bölgeye gelen ekipler, zarar gören aracın kaldırılması ve çevre güvenliğinin sağlanması için çalışmalara başladı.

Fırtına aynı zamanda birçok sokakta çatılardan uçan kiremitleri yollara saçtı. Bu durum, bazı araçların çatıdan düşen kiremit ve taşlardan zarar görmesine neden oldu.

Çatalzeytin ilçesinde yaşanan fırtına sebebiyle bazı evlerin çatısı uçarken, devrilen ağaç ise köyleri elektriksiz bıraktı. 

İnebolu'da kuvvetli fırtına, köydeki seraları ve evleri vurdu. Yağışın etkisiyle sel ve su baskınlarına maruz kalan bölgelerde, özellikle Korupınar Köyü'nde bulunan örtü altı üretim merkezlerindeki seralarda ciddi hasarlar meydana geldi. Yağışın şiddeti nedeniyle zarar gören seralar, köydeki üreticileri mağdur etti.

Aynı gün İnebolu'da yaşanan kuvvetli fırtına ise ilçede bir felakete sebep oldu. Korupınar Köyü'ndeki seralar gibi, fırtına nedeniyle bazı evlerin çatılarındaki güneş enerji panelleri de uçtu.

İl genelinde etkili olan fırtına nedeniyle oluşan hasarlarla ilgili olarak yetkililer, bölge sakinlerini dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum