Arama
Arama Sonuçları
ATM’lerde kötü haber!.. Şimdi de 100 lira
Yükselen enflasyon piyasadaki para akışında değişikliğe sebep oldu.
Kurban Bayramı'nda Kastamonu yaylaları şenlendi
Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Kastamonu'ya gelen vatandaşlar yaylada düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Turhan Topçuoğlu parkında garip olay! Tokmak ve sazın sapı nerede?
Kastamonu şehir merkezinde bulunan Turhan Topçuoğlu parkında İhsan Ozanoğlu ve Mahir Dağlıoğlu'nun heykellerindeki parçalar yerinde yok!
AKM’de ‘Kastamonu Masalı’ yankılandı
Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi’nin organizasyonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde AKM’de“Türkülerle Bir Kastamonu Masalı” adlı konser programı gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Tahsin Babaş'tan 'hata' vurgusu
AK Parti'nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; İstanbul'da düzenlenen aday tanıtım toplantısınım ardından Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda çok sayıda seveni tarafından karşılandı.
TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLANI
SEYDİLER KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Kastamonu’da 16 Eylül elektrik kesintisi hangi bölgele, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
Kastamonu’da elektrik kesintisi nerede olacak? Kastamonu planlı kesinti ne zaman? Kastamonu’da elektrik hangi bölgelerde kesilecek. 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Kastamonu’da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak. İşte o ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.
Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu
Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, Arnavutköy’de piknik şöleni organize etti. Piknik şölenine Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir de katılım sağladı.
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Rus turistleri köçeklerle karşıladılar
Astoria Grande adlı kruvaziyer 922 yolcu ve 450 mürettebatı ile Amasra Limanına yanaşırken Rus turistler davul zurna ve köçeklerle karşılandı.
Yorgun mermi terörü can almaya devam ediyor! Aralarında Kastamonu da var
2022 yılında 7'si çocuk 11 kişi hayatın kaybederken 8'i çocuk 16 kişi ise yaralanmıştı.. 2023 yılı ilk 7 ayında ise ikisi çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, üçü çocuk 4 kişi yaralandı.
Yalçın: ‘Hastaneden çekilin, Tıp’ı hizmete açın!’
Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın’dan Kastamonu Üniversitesi’ne ‘tıp fakültesi’ çağrısı...
48 yıl önce yapamadıkları düğünü yaptılar
Eşi Reyhan Gökay ile 24 yaşında dünyaevine giren ancak o dönemde maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamayan Enver Gökay, eşine bir gün davullu zurnalı düğün yapacağını söyleyerek söz vermişti.
Çatalzeytin’de sıcaktan bunalan davulcular, böyle serinledi [VİDEO HABER]
Çatalzeytin ilçesinde aşırı sıcaklardan bunalan davul ve zurnacı; Karadeniz’in serin sularına kendilerini atarak sanatlarını icra etti..
Ağlılılar İstanbul'da piknik düzenleyecek
Ağlı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 16 Temmuz Pazar günü İstanbul Üsküdar’da bulunan Kaymakdonduran Mesire Mavi Alanı’nda, Kastamonu hemşerileriyle buluşup piknik düzenleyecek.
Oluğa oturttular
Kastamonu'nun komşu ili Çankırı’daki ilginç düğün geleneği dikkat çekti. İşte o görüntüler ...
Abanalılar, geleneksel pilav şöleninde buluştu
Etkinlik kapsamında hazırlanan 10 bin kişilik etli pilav, ayranla birlikte vatandaşlara ikram edildi.
Ağlı’da şölen var!
Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ilçede Piknik Şöleni düzenlenecek.
1 ve 5 kuruşu gören yok
Yüksek enflasyon ve Türk Lirası’ndaki (TL) değer kaybının etkileri, her alanda görülmeye devam ediyor.
Kastamonulu Erkan'ın köyünde çektiği videoları milyonlar izliyor!
Tüm engellere rağmen herkese örnek oluyor! Taşköprülü Erkan Davulcu, boynuna taktığı kamerayla köyünde çektiği doğal videolarla; istenildiğinde başarının sınırının olmadığını herkese gösteriyor.
'Araplaşmış bir Türkiye mi olacağız?'
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar;" Şimdi ne yapmamız gerekiyor? AK Partililere, MHP’lilere ve sandığa gitmeyenlere şunu söyleyeceğiz; İkinci yüzyıla Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’yle mi devam edeceğiz yoksa şu an sayıları 13 milyon olan 2050 yılında sayıları 50 milyon olacak olan Suriyelilerle, Araplaşmış bir Türkiye mi olacağız? Bunu anlatmamız lazım" ifadelerine yer verdi.
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Kastamonu böyle terhis görmedi!
79 ÖZEL BİREY, İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAKİ TÖRENLE ASKERLİK HEYECANI YAŞADI
Yağlı Güreşlerde VAR sistemi başlıyor
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek "Muratpaşa Belediyesi Yağlı Güreşleri"nde Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi uygulanacak.
"Biz Kastamonu'dan razıyız"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinde destek beklediklerini belirterek; "Biz Kastamonu’yu çok seviyoruz.