Kastamonulu Erkan'ın köyünde çektiği videoları milyonlar izliyor!;

Kastamonulu Erkan'ın köyünde çektiği videoları milyonlar izliyor!

Tüm engellere rağmen herkese örnek oluyor! Taşköprülü Erkan Davulcu, boynuna taktığı kamerayla köyünde çektiği doğal videolarla; istenildiğinde başarının sınırının olmadığını herkese gösteriyor....

Başarılarıyla Kastamonu’nun tanıtımına ve geleneklerine ciddi bir katkı sunan Taşköprülü Erkan Davulcu, tüm engellere rağmen gösterdiği azimle gurur kaynağımız oldu.

2010 yılında sosyal medyaya video atmaya başlayan ve babasının emeklilik maaşıyla kendisine alınan bilgisayarda başlayan hikâyesinde milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran Davulcu’nun her videosu binlerce kez izleniyor. Bugüne kadar yaklaşık 3 bin 500 video paylaşan ve on binlerce fotoğrafı adeta bir ‘kültür arşivi’ olarak sosyal medya hesaplarında takipçilerine sunan Davulcu, birçok Kastamonulu görmese de; ilimizi Dünya’ya atıyor.

Youtube’da 588 bin,  Facebook’ta 126 bin, Instagram’da da 20 bin takipçisi bulunan ve fiziksel engelli olmasına rağmen herkese örnek olan Erkan Davulcu’nun videoları yüzbinlerce kişi tarafından izleniyor.

Köyünde çektiği doğal videoları sade bir şekilde takipçilerine sunan 40 yaşındaki Erkan Davulcu’nun bazı videoları 10 milyon kişi tarafından izlendi.

‘Köy ekmeği nasıl yapılır?’, ‘Tereyağı Nasıl Yapılır’  ‘Yumurtalı Ekmek Nasıl yapılır’ gibi videoları 30 milyona yakın izlenen videoları bulunan Davulcu, aslında Kastamonu’nun her köyünde yapılan ürünleri güzel bir üslupla ve samimiyetle vatandaşlara sunuyor.

Kastamonu’da ve köyde yaşadıklarını samimi bir dille anlatan ve neredeyse her gün video atan Davulcu, hem çevresindekilere güzel bir anı bırakıyor, hem de Kastamonu kültürünü milyonlarca insana ulaştırıyor.

YOUTUBE’DAKİ VİDEOLARIYLA DİKKAT ÇEKEN ERKAN DAVULCU KİMDİR?

Erkan Davulcu kimdir, aslen nereli, memleketi neresi, doğum tarihi kaç, kaç yaşında? Erkan Davulcu ile ilgili bilgilere yazımızdan erişebilirsiniz

Youtube’da 588 bin,  Facebook’ta 126 bin, Instagram’da da 20 bin takipçisi bulunan ve Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bük Karşı Köyü'nde yaşayan Erkan Davulcu’nun geleneksel Kastamonu hayatı üzerine çektiği videolar, milyonlarca kişi tarafından izleniyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum