Arama
Arama Sonuçları
Ağlatan babalar günü videosu
Düzce Belediyesi Babalar Günü’nü özel bir video ile kutladı. Belediyenin hizmet neferi saha personeline yapılan sürpriz, babaları hem kahkahalara hem gözyaşlarına boğdu.
‘Kastamonu’da döner çok farklı, kıyaslamak anlamsız’
Kastamonu ve Bursa’nın “döner” tartışmasına cevap İnebolulu 4’üncü kuşak ustadan geldi
Yanarak can verdiler!.. 2’si doktor, 4 ölü!
Bartın’ın Ulus ilçesinde bir kişi, bedensel engelli kız kardeşine şiddet uygulayan babasını tüfekle vurarak öldürdü.
KÜ, mezunlarını hayata uğurladı
Kastamonu Üniversitesi, Emin Baydil Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenleyerek 2023-2024 akademik yılı mezunlarını uğurladı.
Sürücü’nün kızından, duygulandıran paylaşım!
Türkiye'deki ilk ve tek yerli üretim olan "TLT LED" Osaka, Nesa aydınlatma ve TLT LED Yönetim Kurulu Başkanı vefat eden Küreli Erdoğan Sürücü’nün kızı Eda Sürücü anlattı.
Kastamonu, eğitim süresinin ‘en düşük’ olduğu illerden
25 yaş ve üzerindeki ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mezunlarının söz konusu yaş içindeki oranı 2008 yılında yüzde 9,8 iken, 2023 yılında bu oran yüzde 24,6 oldu.
Ayakkabı boyacılığından belediye başkanlığına!
İlkokulu okurken ayakkabı boyacılığı yaparak harçlıklarını çıkaran, daha sonra da fırıncılık yapan Metin Yamalı, 31 Mart yerel seçimlerinde Kastamonu'nun Hanönü ilçesine belediye başkanı seçildi Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı: "Boyabat'ta okurken aynı zamanda ayakkabı boyacılığı yaptım. Günde 10 çift ayakkabı boyardım, 5 çiftinin parasını anneme verirdim, 5 çiftini de kendime harçlık olarak alırdım"
Kastamonu ve Bursa’nın ‘döner’ tartışması büyüyor
Dönerin ilk olarak Kastamonu'da yapıldığı iddialarına Bursa'nın en meşhur kebapçısı İskender Kebap'ın 5. kuşak işletmecisi Oğuzhan İskenderoğlu'dan yanıt geldi.
Kaza geçirdi yine de sazdan vazgeçmedi!
Kastamonulu Mehmet Tekeli, çocuk yaşta başladığı saz yapımcılığına Kastamonu'da devam ediyor. 'İşin tozunu yutmaya 7 yaşında başladım' diyen Tekeli, babasının yanında başladığı meslek hayatını bugün de büyük bir özveriyle sürdürüyor. Tekeli, saz yaparken geçirdiği bir kaza sonucu parmaklarını kaybetse de saz yapımını bırakmadı.
Muzaffer Balcıoğlu'nun kızı anlattı!
Cebrail Mahallesi'nde evsiz olduğu iddia edilen ve mahalleli tarafından yardıma ihtiyacı olduğu belirtilen Muzaffer Balcıoğlu'nun, alkol bağımlısı olduğu ve içkiden vazgeçmediğini dile getiren kızı haberi gördüğünde çok üzüldüğünü dile getirerek aralarında geçen durumu anlattı.
Huzur Towers’ta yaşam başlıyor!
Salim Huzuroğlu: “Huzur Tower Kastamonu'ya çağ atlatan bir proje. Daha önce bu şekilde bir konsept uygulanmadı.”
Bebeğini çöpe atan annenin ifadesi kan dondurdu
Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Kadın ifadesinde; "Üzerimdeki kıyafetlere sardım ve babama verdim. Baba, 'evde çöpler vardı' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
Özgür Özel: ‘Kastamonu’yu aldık, Samsun’u kabul edemiyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, "Kastamonu’yu alıyorken, Samsun’un bizim tarafımızdan kazanılmamış olmasını asla kabul edemiyorum” dedi.
Kastamonu’ya izini bırakan ünlü sunucuya veda!
Erkan Yolaç, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
İller Bankası'nın acı günü
Kastamonu İller Bankası çalışanı Hasan ve Hüseyin Davun'un babaları Zühtü Davun hayatını kaybetti.
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Kastamonu Üniversitesi'nin acı günü!
Kastamonu Üniversitesi çalışanlarından Reyhan Çuvaş'ın babası Kadir Kölemiş hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Feci kaza; polis memuru şehit oldu, yaralılar var!
Askeri personelin kullandığı otomobil, radar uygulamasında görevli trafik polisi Yonuz Turan'a (51), ardından ekip aracına çarptı. Kazada Turan şehit olurken, otomobildeki 4 kişi yaralandı.
Kastamonu’da genç cami imamı kayboldu
Kastamonu Yukarı Batak Köyü Göl Arkası Cami İmamından sabah namazından bu yana haber alınamıyor
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Aylık 30 bin lira maaşı var, çırak yetişmiyor
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
İhsangazi yeniden Hayati Başkan dedi!
Sandıkların yüzde 100’ü açılmasıyla birlikte, İhsangazi'de sonuçlar netleşti.
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.