Arama
Arama Sonuçları
GMG Kastamonuspor’a Süper Lig’den transfer!
Önce Galatasaray'a ardından Fransız ekibi Lille'e transfer olan Denizli doğumlu Mustafa Kapı, 2. Lig’in en başarılı takım2017-2018 sezonunda henüz 16 yaşındayken Türk Futbolunun yanı sıra Avrupa futbolunun da dikkatini çekmeyi başaran 21 yaşındaki başarılı futbolcu Mustafa Kapı, GMG Kastamonuspor ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
Kastamonu'da set kuruldu: Büyük fırsat!
Kastamonu'nun Cide ilçesinde çekilecek "Mukadderat" filmi için set kurularak çekimlere başlanıldı. Ayrıca yine Kastamonu’da çekilmesi planlanan “C Takımı 2” filminin çekimleri de Temmuz ayında başlayacak.
Kastamonu'da 18 yaşındaki genç öldürüldü: Şüpheli yakalandı!
Kastamonu'da 18 yaşındaki genci öldürme şüphesiyle yakalanan Ö.Y. gözaltına alındı.
Darp edilen öğretmenler şikayetçi oldu
Kastamonu'da özel bir okulun sahibi ve yakınları tarafından darp edildiğini iddia eden öğretmenler, şikayetçi oldu.
Kastamonu'daki ölüm yoluna pansuman!
Nisan ayında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan kazanın yaşandığı TEMA koleji önüne üst geçit yapma kararı alındı. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarına başladı.
KASİAD’tan Bakan Yumaklı’ya tam destek mesajı: ‘Yanındayız’
Görevden alma iddialarının ulusal ve yerel basında yer almasının ardından bakan hemşehrimiz İbrahim Yumaklı’ya destek mesaj ve açıklamaları gelmeye devam ediyor.
Vali ve Kaymakamdan taziye mesajı gecikmedi!
İl Genel Meclis Üyesi Hamza Rengi’nin vefat haberinin üzerine Kastamonu Valisi Meftun Dallı ve Doğanyurt Kaymakamlığından başsağlığı mesajları verildi.
Kredi kartları için ‘limit’ kararı!..
Kredi kartlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi.
‘C Takımı 2’ Kastamonu’da çekilecek
Şubat 2025’te vizyona girmesi planlanan “C Takımı-2”nin çekimleri için Kastamonu seçildi.
Kastamonulu Bakana 'Aygün' desteği gecikmedi!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın görevine son verileceği ve yerine 26. ve 27. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın getirileceği iddia ediliyor. 2. Lig'in en başarılı takımlarından Kastamonu temsilcisi GMG kastamonuspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, Yumaklı için destek mesajı yayımladı.
Uluay'dan yeni başkana ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı görevine Sadık Kışlı getirilmişti. Kastamonu AK Parti Milletvekili Halil Uluay, yeni MÜSİAD İl Başkanı Kışlı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kastamonu’da kartlar yeniden dağıtılıyor!
Son zamanlarda hareketli günler geçiren AK Parti Kastamonu Teşkilatında değişim rüzgarı esiyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, yaklaşık 4 yıldır devam ettiği görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Peki yeni AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı kim olacak?
Silah birden patladı, kazara eniştesini vurdu
İnebolu ilçesinde bir şahsın kurcaladığı silahın kazara ateş almasıyla vurduğu eniştesi yaralandı. 
Arıcılıkta maliyet düşüren yeni proje!
Kastamonu'da arıcılara yönelik hazırlanan projeyle, atıl bal mumları yeniden üretime kazandırılarak maliyetlerin azalması sağlandı.
Kastamonu MUSİAD’ta bayrak değişimi!
Yurt içinde 84 yurt dışında 81 farklı ülkede, 95 noktada toplamda 179 temsilciliği olan 14 bini aşmış üyesi ile 2 milyon kişiye istihdam sağlayan ayrıca yurt içi ve yurt dışında farklı iş birliklerinin geliştirilmesine liderlik eden sermaye platformu MUSİAD, Kastamonu’da bayrak değişimine gitti.
Taşköprü Adliyesi’nde veda!
Taşköprü Adliyesi’nde tayini çıkan hakim ve personellere veda yemeği düzenlendi.
Kızılay 60 personel alıyor!
Kızılay, Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilana göre; 60 adet personel alımı yapacak.
37 plaka rekora koşuyor
TÜİK tarafından verilen bilgiye göre; Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mayıs ayı sonu itibarıyla 156 bin 32 adet oldu.
Kastamonu futbolu zorda! Daha lig başlamadan…
Kastamonu’da Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) 2023-2024 sezon değerlendirmesi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Serdar Badioğlu, Kastamonu’da 21 takımın henüz lig başlamadan çekildiğini ifade etti.
O Şehirde yasaklandı! 3 gün girmek yok...
Sakarya'da olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 3 gün süreyle denize girilmesine izin verilmeyecek.
Özel; 'Asgari ücrete zam yapmamak vicdansızlık!'
CHP Genel Merkezde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgür Özel; 'Asgari ücrete zam yapmamak, vicdansızlık, insafsızlıktır. Akıllarını başlarına alsınlar" dedi.
Çetmi Köy Yaşam Merkezi'nde muhteşem sergi!
Taşköprü Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı Çetmi Köyü – Köy Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.
Azdavay Belediye Başkanı'ndan cevap geldi!
31 Mart’ta 4 dönemdir görev yapan AK Partili Osman Nuri Civelek’i yenerek Azdavay Belediye Başkanı seçilen MHP’li Cevat Taşkan, aralarında eski Başkan Civelek’in oğlu Türker Civelek’in de olduğu 4 kişiyi işten çıkardı. Görevden almalara tepki gösteren eski Başkan Osman Nuri Civelek, sosyal medyadan yaptığı açıklamalara Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan'dan cevap geldi.
Kastamonu'da 'Madencilik' tarihinin derinlerine inilecek!
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günleri’nin 3’cüsünde Anadolu Madencilik Tarihi ve Kastamonu’nun yeri konuşulacak.
Maaşa zam yok, zamlar yağmur gibi!..
Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusuyla beklenti içinde. Ancak AK Parti'den gelen son açıklamayla ara zam ihtimaline enflasyon gerekçe gösterilerek kapı kapandı. Bir yandan da yeni vergi paketi yolda.
Kastamonu çarşıda hareketlilik başladı!
Kastamonu’da hava sıcaklıkların artması ve yaz döneminin başlamasıyla mağazalarda yoğunluk yaşanmaya başladı.
Yağcıoğlu son toplantısını yaptı!
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı görevi sona eren Hasan Yağcıoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile son toplantısını gerçekleştirdi.
Kastamonu’da dolandırıcılık!.. Muhasebeci milyonları çarptı
Suç duyurusunda bulunan iş adamı Hasan Kurt, "Kastamonu ve Taşköprü civarındaki müşterilerinden, bizler de dahil 18 milyon lira civarında bir para dolandırdığını düşünüyoruz" dedi.
Uyarının ardından, Kastamonu'da yangın!
Kastamonu'nun ilçesinde yangın meydana geldi.
Resmi Gazete’de yayımlandı; Kastamonu’da personel alımı!
Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK, bünyesinde farklı ünvanlarda personel alım başvurularını açıklandı.