GMG Kastamonuspor’a Süper Lig’den transfer!;

GMG Kastamonuspor’a Süper Lig’den transfer!

Önce Galatasaray'a ardından Fransız ekibi Lille'e transfer olan Denizli doğumlu Mustafa Kapı, 2. Lig’in en başarılı takım2017-2018 sezonunda henüz 16 yaşındayken Türk Futbolunun yanı sıra Avrupa futbolunun da dikkatini çekmeyi başaran 21 yaşındaki başarılı futbolcu Mustafa Kapı, GMG Kastamonuspor ile 2 yıllık anlaşmaya vardı....

2017-2018 sezonunda henüz 16 yaşındayken Türk Futbolunun yanı sıra Avrupa futbolunun da dikkatini çekmeyi başaran 21 yaşındaki başarılı futbolcu Mustafa Kapı, GMG Kastamonuspor ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

GMG Kastamonspor tarafından yapılan açıklamada, “Takımımız daha önce Galatarasaray, Lille ve Adana Demirspor’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Mustafa Kapı ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Mustafa Kapı’ya hoşgeldin diyor, yeni sezonda başarı dileklerimizi iletiyoruz.” İfadeleri kaydedildi.

MUSTAFA KAPI KİMDİR?

Denizlispor'da forma giyerken ilk olarak Galatasaray'ın dikkatini çeken ve İstanbul'un yolunu tutan Mustafa Kapı, A Takım'da 1 kez de olsa forma giymeyi başarmış ama genel olarak Galatasaray'ın U19 ve U21 takımlarında forma giymişti.

Sonrasında ise o dönem Zeki Çelik, Burak Yılmaz gibi isimlerin de formasını giydiği Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille'e tranfer olan Mustafa Kapı, burada A Takım'da oynayamasa da Lille II ekibinde forma şansı bulmayı başarmıştı.

Ancak Fransa'da da tutunamayan Mustafa Kapı, rotasını tekrar Türkiye'ye çevirmiş ve Adana Demirspor kadrosuna dahil olmuştu.

Kapı’nın son durağı ise Kastamonu temsilcisi GMG Kastamonuspor oldu.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum