Kastamonu’dan zirveye çıktılar!;

Kastamonu’dan zirveye çıktılar!

2 Haziran 2024 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları açıklanmasıyla birlikte, Kastamonu’dan 3 öğrenci LGS'de tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu....

Kastamonu Merkez Ortaokulu öğrencilerinden Elif Küçükalioğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Tema Koleji Ortaokulu öğrencisi Yiğit Şeker, LGS' de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

LGS'de tüm soruları doğru olarak cevaplayarak Türkiye Birincisi olan şampiyonlarımızı tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Kastamonu ili olarak Türkiye genelindeki 2024 LGS Birincileri arasına giren öğrencilerimiz gösterdikleri başarıyla hepimizi gururlandırdılar. LGS'de tam puan alan öğrencilerimiz Elif Küçükalioğlu, Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Yiğit Şeker'i, LGS'ye giren tüm öğrencilerimizi, onlara emek veren kıymetli öğretmen ve idarecilerimizi, öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen değerli ailelerini yürekten kutluyorum. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum." İfadelerini kaydetti.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum