‘C Takımı 2’ Kastamonu’da çekilecek;

‘C Takımı 2’ Kastamonu’da çekilecek

Şubat 2025’te vizyona girmesi planlanan “C Takımı-2”nin çekimleri için Kastamonu seçildi....

Geçtiğimiz Şubat ayında vizyona giren yerli komedi filmi “C Takımı”, 2024’ün en iddialı filmleri arasına girerken, Şubat 2025’te vizyona girmesi planlanan “C Takımı-2”nin çekimleri için ise Kastamonu seçildi.

Vahdet Erdoğan’ın genel hikayesini yazdığı ve yapımcılığını yaptığı, senaryosunu Barış Başar’ın yazdığı C Takımı 2 filminin çekimlerine Temmuz ayında Kastamonu’da başlanacak. Filmin her karakterini farklı bir yıldız ismin oynadığı film, bir yıldızlar geçidine döndü.

İNEBOLULU HEMŞEHRİMİZ TANER AYYILDIZ DA KADRODA

Ünlü sanatçılar Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Toygun Avanoğlu’nun başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Ömer Kurt, Hakan Bulut ve Barış Başar yer alırken ekibe yeni isimler dahil oldu. Hakan Bilgin, Haydar Şişman ve Ceren Arı’nın yanı sıra İnebolulu hemşehrimiz fenomen Taner Ayyıldız ve bir diğer başarılı fenomen Onur Sermik de “C Takımı 2”de izleyicinin karşısına çıkacak.

Aynı mahallede büyüyen 6 yakın arkadaş, yıllar sonra bir araya gelmiş ve başlarını türlü belalara sokarak İstanbul’u terk etmek zorunda kalmıştı. Kaçtıkları yerde de rahat durmayan C Takımı’nın yeni maceralarını bu kez Kastamonu’da izleyeceğiz. Serinin ilk filmiyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan “C Takımı 2”, Şubat 2025’te vizyona girecek. 

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum