Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu ve İlçelere yeni doktorlar atandı
116. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerine 23 doktor ataması yapıldı.
Kastamonu’da dev köpekbalığı ilgi çekti!
Kastamonu’da bulunan AVM’nin içerisinde yer alan ‘köpekbalığı’ olarak adlandırılan, ancak sazan familyasından olan Challenger balığı, petshopa gelen vatandaşların dikkatini çekti.
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Zulüm kavşağında feci kaza!
Sürekli kazaların yaşandığı Olukbaşı Mevkii’nde bulunan kavşakta, motosiklet kazası meydana geldi.
"Nuh Tufanı Sığınağı Olarak İddia Edilen Mağara, Keşfedilmeyi Bekliyor"
Tokat’ta bulunan Luvi Mağarası turizme kazandırılmayı bekliyor. Nuh Tufanından kaçanların sığındığına inanılan mağara, tarih öncesi dönemlere ait birçok iz taşıyor.
AVM'de ağır koku
Olukbaşı mevkiinde bulunan bir AVM'nin otopark kısmında su ve kanalizasyon borusu patladı. Söz konusu boru patlaması AVM'nin otopark ve zemin katında ağır kokuya neden oldu.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!
Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
Tosya Devlet Hastanesi’nde garip olaylar
Tosya Devlet Hastanesi’nde dikkat çekici bir olay yaşandı… Bir vatandaş tarafından kapıdaki sıra randevusuna asıldığı iddia edilen not, ilçede gündem oldu…
Dar gelirli Kastamonulular ona resmen muhtaç!
Haziran ayı itibarıyla yükselen faiz oranlarına karşın yurttaşın kredi kartı kullanımı arttı.
Bir gün değil, her gün!..
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında etkinlikler düzenliyor.
Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu LÖSEV İl Temsilciliği Kastamonu'da etkinlikleri düzenleyecek. Düzenlenen etkinlikler kapsamında LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından ziyaret edilecek olan Candaroğulları İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte turuncu balonlarla farkındalık yaratılacak. Öte yandan hafta boyunca turuncu rengi ön plana çıkarılacak.
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Kastamonu'da Bakanlı açılış
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.
Karasalihoğlu'nun 'İmza Günü' devam ediyor...
Dr. Murat Karasalihoğlu, yazmış olduğu 'Paphlagon'dan Candar'a' ve 'Gazi Muttalip Ayber' isimli kitaplarını okurları için imzalıyor. Karasalihoğlu, Kastamonu'daki tüm kitapseverleri Kastamall AVM'deki imza gününe davet etti.
Asırlık lezzet artık Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet artık Kastamonuluların masasında... Baklava konusunda uzmanlaşmış ve tercih edilen bir marka olan Faruk Güllüoğlu Baklavaları Kastamonu'da da hizmet vermeye başladı.
Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet şimdi Kastamonulular ile buluşacak. Lezzetli tatlılarıyla Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da şubesinin kapılarını açıyor...
GMG Kastamonuspor taraftarı, formasına kavuşuyor
Kastamonuspor taraftarları formasına kavuşuyor.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.