Bir gün değil, her gün!..;

Bir gün değil, her gün!..

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında etkinlikler düzenliyor....

Emniyet Müdürlüğü personeli, Barutçuoğlu AVM'de ve şehrin çeşitli noktalarında kadına şiddetle mücadele amacıyla Kadına Acil Destek (KADES) sisteminin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kadına yönelik şiddetle etkin bir mücadele için her gün aktif bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, sadece bir gün değil, her gün kadına şiddetin karşısında olduklarını belirtti. Bu çerçevede, Barutçuoğlu AVM'de kurulan stantta ve şehrin çeşitli bölgelerinde düzenlenen etkinliklerle KADES'in işleyişi ve kullanımı hakkında bilgi verildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, toplumun tüm kesimlerini kadına yönelik şiddetle mücadeleye destek vermeye çağırarak, KADES'in önemine vurgu yaptı. Kadınların acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde yardım alabilmeleri için KADES'in kullanımının yaygınlaştırılmasının büyük bir önem taşıdığı belirtildi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür etkinliklerle kadına şiddetle mücadele konusunda toplumsal farkındalığı artırmaya ve birlikte hareket ederek güçlü bir dayanışma ağı oluşturmaya devam ediyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum