Arama
Arama Sonuçları
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'da biri bizi gözetliyor!
Kastamonu'nun önemli turizm merkezlerinden biri olan Pınarbaşı ilçesinde bulunan Ilgar Mağarası'nın fotoğrafı, büyük beğeni aldı. Turizmci Adem Salcıoğlu'nun 'Doğanın gözü' diyerek paylaştığı fotoğrafı simetrik görüntüsüyle birlikte yeniden düzenleyen Erdal Başaran, ortaya muhteşem bir görsel çıkardı. Fotoğraf Kastamonu'da büyük beğeni topladı.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Ortalık kızıştı:Uluay’dan cevap gecikmedi!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’dan, CHP Kastamonu il Başkanı Dilek İlke Karabacak'ın, eleştirilerine cevap gecikmedi
Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Kastamonu İl Müdürü'ne plaket!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay'a katılan Kastamonu  Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Özcan Gazioğlu'na Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız tarafından plaket takdim edildi.
Kastamonu İl Müdürü'ne plaket!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay'a katılan Kastamonu  Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Özcan Gazioğlu'na Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız tarafından plaket takdim edildi.
Kastamonulu başkanın anne acısı
Akparti Güngören İlçe Başkan Yardımcısı, Kastamonu Cide Çataloluk Derneği Başkanı Recep Ibrahim Sargın'ın Annesi vefat etti.
Kastamonulu başkanın anne acısı
Akparti Güngören İlçe Başkan Yardımcısı, Kastamonu Cide Çataloluk Derneği Başkanı Recep Ibrahim Sargın'ın Annesi vefat etti.
İlber Ortaylı Kastamonu’yu işaret etti!
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı, Kastamonu’yu yakın merceğe aldı
Metin Akpınar'ın kızı ortaya çıktı
Ünlü Sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı.
"Uyarıyoruz! Türkiye'yi etnik cehenneme çevirmeyin"
Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin Zafer Partisi’nin görüşlerini aktardı. Batur açıklamasında Filistin ve İsrail arasındaki gerilimi vurgulayarak;" Benzer olaylar bizim topraklarımızda da olmakta ve gelen sığınmacı ve kaçaklardan dolayı hızla ülkemizin demografik yapısı değiştirilmek istenmektedir.Buradan tekrar uyarıyoruz.Çok ama çok hızlı bir şekilde ülkemizde bulunan sığınmacı, Afgan ve kaçaklar güvenli yollarla ülkelerine gönderilmelidir. Uyarıyoruz; ülkeyi etnik bir cehenneme çevirmeyin" dedi.
Artık her isteyen yönetici olamayacak
15-16-17 Eylül tarihlerinde Sakarya'da Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından Kamu Kurumları Çalışma Kampı düzenlendi.
"Ücretsiz öğün acil ihtiyaç, bu konu derhal çözülmeli"
CHP Kadın Kolları, okullarda çocuklara ücretsiz öğün verilmesine ilişkin 81 il ve 973 ilçede basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada; "Bugün ülke genelinde tek ses olduk, iktidara sesleniyoruz: Ücretsiz öğün acil ihtiyaçtır ve bu konu derhal çözülmelidir. Bugünden itibaren her il ve ilçede eylemler başlatıyoruz" denildi.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
“Bu, AKP açısından bir zübük siyasetidir”
Kastamonu Belediyesi'nin kredi talebini doğru bulmadığını ifade eden CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin borçlanma talebi üzerinden ret oyu veren AK Parti’ye yüklendi. Erbilgin açıklamasında; "Bu AKP açısından bir zübük siyasetidir. Rantın ortağı olanlar, çıkar siyaseti yürütenler, yerel seçimler kapımıza dayanmışken, yeniden milleti aldatmak üzere mecliste vetoyu verdiler" dedi. Erbilgin konuşmasında kredi talebine evet oyu veren İYİ Parti Belediye Meclis Üyelerini de eleştirdi. Başkan Vidinlioğlu’nun kayığına binmekle itham eden Erbilgin en kısa zamanda İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar’ın kamuoyuna açıklama yapması gerektiğini söyledi.
Kastamonu’da hibe destekli seralar kuruluyor
Proje kapsamında 21 çiftçiye toplam 5,25 dekar sera kurulumu yapılacak.
‘Atatürkçüler, Atatürk’e sahip çıkacaktır’
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Eğitim-İş Kastamonu Şubesi (ADD), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Şerife Bacı Anıtı'na çelenk sunarak kutladı.
KSK, sezonu yarın Başkent’te açacak
GMG Kastamonuspor, sezonun ilk maçında Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.