Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?';

Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?'

CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi....

CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'nün 23 gündür sessizliğe gömüldüğünü söyleyen CHP İl Başkanı Karabacak, AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci hakkında da dikkat çeken bir iddia da bulundu.

İlke Karabacak'ın ifadeleri şu şekilde:

“AKP İl Başkanı Doğan Ünlü 23 gündür sosyal medyasında sessizliğe gömüldü. Küstü mü, küstürdüler mi bilmiyorum. Anlaşılan işler istediği gibi gitmiyor. İl başkanı görevini ise fiili olarak, İttifak yapılıp yapılmayacağından tutun da yerel seçim hedefine kadar tüm açıklamaları yapan AKP Milletvekili Halil Uluay yürütüyor. Diğer yandan AKP Milletvekili Serap Ekmekci hakkında bazı iddialar ise üzülerek söylüyorum ki iş takipçiliği yaptığı ve eş zamanlı olarak eski partisi MHP’nin Merkez belediye başkan adayının kim olacağına katkı sunmaya çalıştığı yönünde. Meclis’in kapalı olduğu bütçe görüşmeleri esnasında Sayın Devlet Bahçeli ile görüşmelere aracılık etmeye çalıştığını da duyuyoruz. 

Eksik yaptıkları şey ise Kastamonu’nun ve milletin derdi ile dertlenmek...Kastamonu’yu seviyoruz. Kastamonu’yu bu anlayıştan çıkarıp insanlarımıza emek vermeye hazırlanıyoruz."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum