Arama
Arama Sonuçları
İşte Kastamonu'nun vergi rekortmenleri!
Kastamonu Defterdarlığı 2022 yılı vergi rekortmenlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellefin yer alması dikkat çekerken, ilk 10'da 4 rekortmen daha isminin açıklanmasını istemedi.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
İl Müdürü Gümüş, Şenpazar'da okul ziyaretlerine devam etti
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Şenpazar ilçesindeki okul ziyaretleri kapsamında Şenpazar Borsa İstanbul İlkokulu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.
Gümüş, Şenpazar'da öğrencilerle buluştu
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş, ilçe ziyaretleri kapsmaında Şenpazar ilçesini ziyaret etti. Öncesinde Şenpazar Kaymakamı Ayberk Erdoğdu'yu makamında ziyaret eden Gümüş akabinde Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
10 evin küle döndüğü yangın masaya yatırıldı
Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde çıkan ve 10 ev ile 3 samanlığın küle döndüğü yangınla ilgili Araç Kaymakam Vekili Ayşegül Yıldırım başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
Orman emvali konusu Meclis gündeminde; 'Yaptırım getirebiliriz"
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ilk toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin son gündem maddesinde orman emvali taşıyan araçlar dolayısıyla yolların bozulması gündeme getirildi. İGM Başkanı Güray Parçal konuya ilişkin; "Orman emvallerinin ağır tonajlı arabaların bizim yollarımızı bozduğuyla ilgili bakanlarımıza da ilettik. Burada komisyon raporları yaptık, yolladık. Ama bir yol kat edemedik. Artı olarak orman emvalleri yapılan yerlerde temizlik de yapılmıyor. Artık ‘Bazı yaptırımlara gitmek zorunda kalır mıyız?’ diye düşürmeye başladık" dedi.
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Gurbetçiler arabalı trenle dönüş yolunda
Yıllık izinlerini ve yaz tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönüş yolunda rahat ve konforlu olduğunu düşündükleri arabalı treni tercih ediyor.
AKKAYA YANGIN HAVUZU ONARIM İŞİ
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-KARADERE
Kaza kurbanı aile Bodrum’da defnedildi
Kastamonu’nda geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki çocukları Miranmir Keskin, Muğla’nın Bodrum ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
Katliam gibi kazada kamyon sürücüsü tutuklandı
ANNE-BABA VE 1 YAŞINDAKİ BEBEK HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Anne ve babanın öldüğü feci kazada bebek de yaşam savaşına yenik düştü
Kastamonu'da tatil için yola çıkan ailenin bulunduğu cip ile kamyonun çarpışması neticesinde ölen anne ve babanın 1 yaşındaki bebekleri de hayatını kaybetti.
Akkaya Köyü'nde içme suyu onarıldı
İhsangazi Kaymakamlığı, 2023 yılı KÖYDES çalışmalarının devam ettiğini açıkladı
Şehidimiz İdris Hınık, kabri başında anıldı
Araç ilçesi Tellikoz köyü Kabristanlığında bulunan Şehit İdris Hınık, şahadetinin yıl dönümünde kabri başında anıldı.
Köylere helikopterle jeneratör götürüldü
SEL NEDENİYLE ELEKTRİKSİZ KALAN KÖYLERİN YARDIMINA KOŞTU
Aşırı yağışlar çeltik arazilerine zarar verdi
Sağanak yağışlar tarım arazilerini vurdu.
Futsalda YBO’lardan şampiyonluk
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri Futsal Küçükler İl Birinciliği Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti.
30 yıldır hafızalardan silinmiyor
>"Biri 'Ben kürdüm' dedi, ‘Kürt-Türk fark etmez, asker askerdir’ dediler"
Kastamonu merkez ve ilçelerinde bugün planlanan elektrik kesintileri (02 Mayıs Salı)
Başkent EDAŞ, Kastamonu merkez ve ilçelerde gerçekleştireceği planlı elektrik kesintisi bilgilerini paylaştı. 02 Mayıs Salı günü Kastamonu’da gerçekleştirilecek planlı elektrik kesintileri şöyle.
Kızlarda Pınarbaşı erkeklerde Şehit Şerife Bacı şampiyon
Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Yıldız Kız-Erkek Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.
AK Parti’nin il il milletvekili adayları
AK Parti, milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti.
Tosya Bocce Takımı Türkiye Şampiyonası’nda
“Bocce Petank İl Seçmeleri”ni şampiyon olarak tamamlayan Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BOCCE Takımı, Yozgat'taki grup müsabakalarında ilk 4'e girerek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Tosya ve Orman final kapısını araladı
Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de play-off yarı final ilk maçları geride kalan hafta sonu oynandı.